Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

4K IPS için 27” mi 32” mi?

Dostlar aşırı kararsız kaldım 27 inçde çok daha keskin çok daha güzel görüneceğini biliyorum ama 32 inç de büyük olacak. Ne düşünüyorsunuz?
  2. Edmond_Dantes

4K IPS monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar IPS panel, 4K çözünürlük sunan monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Dual mode olursa harika olur yani 4K da atıyorum 120 Hz iken 1080p de 240 Hz falan sunanlar oluyor ya o şekil olursa çok iyi olur. 1080p de fazla Hz ye gerek yok 144-240 arası idealdir. Fazlasına ihtiyacım yok...
  3. Edmond_Dantes

4K monitör almanın mantığı var mı?

Selam arkadaşlar oyun için 4K monitörün mantığı var mı alınır mı sizce? 5080 dahi 4K da MFGsiz net 60+ vermiyor. Hal böyleyken anlamı var mı 4K monitörün? MFG açtığımız zaman da gecikme hayli artıyor. 4K oynayacam diye o gecikme ile oyun zevkini düşürmek ne derece mantıklı bunu bilemedim...
  4. Edmond_Dantes

North Bayou H180 kullananlara sorum var.

North Bayou H180 kullanan dostlar cevaplarsa sevinirim iki sorum olacak: 1- Kollar 32 inç taşıyor mu ? 2- Masanın arkasına takacağım, masanın arka kısmı duvar ile bitişik şu anda. Duvar ile arasında kaç cm mesafe olması gerekir ? Şimdiden teşekkürler.
  5. Edmond_Dantes

Monitör kolu tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba bu ürünü alsam. Daha sonra bununla uzatsam ve bir kol daha takıp 3 monitör taksam taşır mı ? 3 monitörü tek standdan taşır mı diye endişelendim. Masaya sabitleyerek kullanacağım. Ayrıca sağlam monitör kolu öneriniz varsa bekliyorum bütçe önemsiz en sağlam bildiğiniz...
Geri