Arama sonuçları: *

1. A

Monitor iade süreci hk

Merhaba, 2 ay önce itopya.com sitesinden dell alienware aw2524hf monitorumu aldım ve güç kablosunun monitöre bağlanan kısmında temassızlık var ve kabloya hafif dokununca, güç kaybı dolayısıyla ekran kapanıyor ve kaçak elektrik kıvılcım sesi geliyor. İtopya ürünü yetkili servise göndermem...
  2. A

1440p monitorde cozunurluk ayari

Merhabalar, fps türü oyunlarda 24 inc fhd monitörde daha iyi performans alabilmek için çözünürlük 1728x1080p yapılıyor. 27 inc Qhd monitörde, özellikle de pubg için böyle buna benzer performans arttırıcı bir çözünürlük ayarı varmi dır?
  3. A

Monitorde uzagi goremiyorum

Merhaba, dell alienware aw2524hf monitorum var ve pubg oynarken çok uzaktaki adamları seçemedim, piksek piksel görüyorum ve malesef uzaktaki adamları görene kadar ilk onlar aksiyona geçip beni vuruyorlar. Ayarlar aşağıda mevcut ve bunu iyilestirebilir miyiz?
  4. A

Monitor kendiliginden cozunurluk değiştirmesi

Merhaba merhba monitorum fhd 480hz(hız aşirtmasiz olarak kullanıyorum). Kasa ve monitör ilk geldiğinde pubg oyunu için 1728x1080p 480hz olarak hem nvidia kontrol panelinde hemde oyun içi çözünürlük ayarlarında değiştirip ayarlayabiliyordum ve oyunu böyle oynuyordum. Takı bugüne kadar, önce...
  5. A

Monitor cozunurluk ayari

Merhaba, monitorum fhd 500hz ve çözünürlüğü resimdeki gibi ayarlayamiyorum ve desteklemedigini söylüyor ama bugune kadar destekliyordu ve 1728x1080p çözünürlükte kullanıyordum. kendi kendine böyle tribe girmiş ve çözünürlüğü kendi kendine başka bir çözünürlük yapmış yeni farkettim. Neden böyle...
  6. A

DELL ALIENWARE 24.5'' 500 HZ 0.5 MS

Merhaba, başlıktaki monitör kutusundan 3 farklı kablo çıktı. Şimdi 500 hz 0.5 ms almam için hangisini kullanacağım bilmiyorum, teşekkürler.
  7. A

2k 360hz FreeSync Monitor onerisi

Merhaba, ben 24-25 inç 2k 360hz ips FreeSync bir monitör arıyorum ama bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  8. A

500hz monitörde 300 fps oyun oynamak

Merhaba, pubg steam oynuyorum sistemim 300 fps veriyor. oyunu 1080p 500 hz monitörde oynarsam akicilik harika olmasına rağmen grafik kalitesi kötü olur mu? Mesela saman gibi bir görüntü, uzak mesafedeki adamları net secememe gibi vs. Bu yüzden sizce 1080p 360 hz monitör mu alayım?
  9. A

1080p 360hz vs 1080p 500hz Monitor seçimi

Merhaba. Ben pubg steam odaklı sistem kurmak istiyorum ve sistemde 7800x3d ve 4070ti super(veya 4080 super) olacak. Sorum, şimdi pubg steam grafik ayarlarından fps en fazla 300 fps yapılabiliyor ve fps sınırsız seçeneğini seçersem, monitörü fhd 500hz mi alayım yoksa fhd 360hz mi alayım. Mesela...
Top Bottom