Arama sonuçları: *

1. MamiKK

Çözüldü✓ Önerdiğiniz 2K monitör var mıdır?

Merhaba, bütçe 10K Benim şahsen olmasını istediğim 2-3 ufak özellik var, onlarıda aşağıya yazıyorum; 27 inç, yukarı aşağı kaldırıp indirebileyim ve renkleri en doğru gösteren ips panel olmasını istiyorum, her türlü markaya açık değilim, örneğin lütfen gidip casper gamepower gibi saçma sapan...
  2. MamiKK

Öneri 2K Monitör ARIYORUM tavsiyeleriniz

MAX BÜTÇE 10K Renkleri en doğru şekilde göstersin. Yukarı aşağı özelliği çok önemli, kaldırıp indirebileyim. Başkada aradığım bi özellik yok ortalama 144-180hz oluyo zaten geneli 1716988669 27 İNÇ OLMASI ŞART* 1716988693...
  3. MamiKK

panel değişimi için 350$+KDV İstiyorlar 😂😂

Önceki konuyu bilenler vardır, bilmeyenler için kısaca anlatayım. Memlekete taşınırken monitörümün paneli bozuldu, ürünün garantisi yok ücretli tamir ediyorlar. Fiyat almak için müşteri hizmetlerine yazdım bu şekilde cevap aldımda 350$+KDV Ne ya
  4. MamiKK

GÜNCELLENDİ- Monitörümün paneli bozuldu

Merhabalar, Memlekete taşınırken maalesef hasar almış ama kozmetikte sorun yok sadece paneli gitmiş. Yardımcı olmaları için aldığım yer olan @itopya.com a yazdım ama kaç gündür dönüş sağlanmıyor. Ürünün garantisi 6 ay önce bitti, ücretli onarıma bile okeyim ama dönüş sağlanmıyor, Gigabyte a...
  5. MamiKK

Monitörümde beyazlar fazla beyaz

ve aşırı rahatsız ediyor, Model GIGABYTE M27F Beyazlar gerçekten fazla beyaz itopyaya felan girince böyle kör oluyorum resmen, ne yapsam düzeltebilirim? Monitörde bir sürü özellik varmış ben neyin ne işe yaradığını bilmiyorum
Geri