Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Bir laptop iki adet monitöre nasıl bağlanır?

Laptop üzerindeki hdmı girişi ile elimdeki bir monitöre bağlandım. Başka bir monitör daha var onu da kullanmak istiyorum ama maalesef ki laptopta tek hdmı girisi olduğu için bağlayamiyorum. Displaylink diye bir şey varmış sanırım onla iki monitör bağlanıyor diyorlar. Bilgisi olan var mi? Ve bu...
  2. Vemoxis

DSR Teknolojisi ile Görüntü Kalitesi Artar mı?

Internetten gordugum kadariyla diyelim sizin monitorunuz 1080p ve DSR ile 2K cozunurlugu sectiginizde PC oyunu 2K cozunurluge gore derleyip 1080p ye indirgiyor ve boylece 1080p oynamaniza ragmen goruntu 2K oynuyormussun gibi oluyormus (supheli :D) Tabii buna bagli olarak sistem de 2K cozunurluge...
  3. Vemoxis

HDR kullanan var mi?

Monitoru aldigimdan beri hep HDR acik sekilde oyun oynadim ve video izledim. Bugun Indiana Jones oynarken mesale kullanilan yerlerin gereksiz sekilde aydinlik oldugunu fark ettim. Sonra HDR kapatinca olmasi gerektigi gibi karanlik oldu ve ortam daha guzel hale geldi ancak aylardir HDR acik...
  4. Vemoxis

Yeni Monitörde ayarlar nasıl olmalı?

Ölü piksel testi yaptım ve Hz yükselttim başka ne yapmam lazım? sRGB açılmalı mı mesela?
  5. Vemoxis

Yeni monitorde yapilmasi gereken ayarlar nelerdir?

Yeni monitor aldim haftaya gelecek. Ilk olarak olu piksel testi yapacagim ve Hz yukseltecegim. Onun disinda oyun icin yapmam gereken bir ayar var mi? Philips Evnia 27M2N5500 Monitor
  6. Vemoxis

Asus ROG Strix XG27ACS Monitör alınır mı?

Asus ROG Strix XG27ACS kullanan var mı? ürün Link Bu monitörü ikinci tercih olarak düşünüyorum. İlk tercihim Philips Evnia 27M2N5500 fiyatı da uygun ama ben alana kadar zam gelme ve stok bitme ihtimali var. O yüzden ikinci bir tercihim daha olsun dedim.
  7. Vemoxis

Asus TUF VG27AQ3A vs Philips Evnia 27M2N5500

Bu iki monitor arasinda kaldim hangisini onerirsiniz? 2K cozunurlukte ve 8-9K fiyat civarinda baska bir oneriniz varsa ona da bakabilirim. Kulaklik kullanmayi sevmedigim icin hoparlör olan bir monitor ariyordum aslinda ve ASUS olanda hoparlör mevcut. Bu yuzden ASUS'a daha yakinim ancak Philips...
  8. Vemoxis

Bu 3 monitorun farki nedir ve hangisi tercih edilmeli?

Farki nedir bunlarin tam olarak? Sadece Hz degerleri farkli ve cikis yillari farkli. Ufak tefek teknik farklar da var ama cok anlamiyorum onlari. Genel olarak ucu de ayni gibi. Hangisi tercih edilmeli?
  9. Vemoxis

Iyi kalitede bir monitor mu yoksa orta kalite monitor + mouse pad mi?

Hangisini tercih ederdiniz ; iyi kalitede bir monitor mu yoksa orta kalite monitor + mouse pad mi? iyi kalitede monitor = ASUS TUF GAMING VG27AQ3A orta kalite monitor + mouse pad = Game Power Sonic T80 + Klasse Longteng Huoyun Mouse Pad ikisi de 8500 civari bir seye tekabul ediyor. Hangisi...
  10. Vemoxis

Max 8500 TL 2K Monitor onerisi

Max 8500 TL 2K Monitor ariyorum. Su anda ekledigim linklerdeki dikkatimi cekti. Secenek 1 F/P olarak cok iyi duruyor ama markasindan dolayi suphelerim var. Secenek 2 onerenler gordum fakat butcemi biraz asiyor ama olsun gene de alabilirim. Secenek 3 su an icin butcemi baya asiyor alamam buyuk...
  11. Vemoxis

4070 SUPER için 2K monitör alınmalı mı?

Şu anda elimde 1080p 165Hz monitör var. Şöyle 2K 144Hz bir monitör almak mantıklı mı yoksa 1080p de kalmak ideal midir?
  12. Vemoxis

Yardım Monitör tutucu önerisi

2 monitör kullanmayı planlıyorum bu yüzden monitör tutucu arıyorum. Ucuz önerisi olan var mı? Temu da kabul edilir :) Bu linktekini önerenler olmuş. Şu an bu iyi gibi geldi bana ama başka öneriniz varsa açığım.
  13. Vemoxis

F/P 2K Monitor onerisi

Ryzen 5 7600 & RTX 4070 SUPER bulunan bir sistem aldim. Su anda elimde 1080p 165hz monitor var. Onumuzdeki yillarda belki 2-3 yil sonra belki 3-4 yil sonra 4070 super yavas yavas 1080p monitorler icin daha uygun bir kart olacak fakat su anlik 2K cozunurlukte gayet iyi performans veriyor. Bu...
Geri