Arama sonuçları: *

1. B

Ekranım çok parlamaya başladı

Arkadaşlar 2 3 gündür ekranım daha beyazımsı gibi ve daha parlak mesela valoran ın ışıkları veya başka oyunlarda ışıklar aşırı parlak ve göz alıcı neden oldugunu bir türlü çözemedim
  2. B

aoc c24g1 monitorumde birden bire çıkan iz

Arkadaşlar monitörümde böyle bir iz var daha önce yoktu böyle bir şey ölü piksel galiba bunu garanti karşılar mı ? vatandan almıştım
  3. B

Vga çıkışlı monitorü hdmi dönüştürmek

Merhabalar arkadaşlar elimde hp nin 60herz eski bir monitorum var 2. ekran olarak kullanmak istiyorum oyun oynarken birşeyler izlemek için felan bunu ana karta mı bağlamalıyım yoksa ekran kartına takmak için hdmi dönüştürücü mü almalıyım varsa bu dönüştürücü önerebilir msiniz ?
  4. B

AOC C24G1 özelleştirme

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler bu monitöre sahibim çok memnunum performans olarak bir sorunum yok aslında. sadece ayar konusunda pek tatmin edici bir sonuç alamadım ben beceremedim sanırım renk gamma ayarı felan onları hangi seviyelerde kullanıyorsunuz ata bilirmisiniz
  5. B

AOC c24g1 yardım

Merhaba arkadaşlar, aoc c24g1 isimli monötrü kullanıyorum ama bir türlü güzel bir şekilde renk ayarını yapamadım bu monitördeki yada başka bir monitördeki önerebileceğiniz ayarlar var mı ? şimdiden teşekkür ederim.
Geri