Arama sonuçları: *

1. Katsu

Çözüldü✓ 2 Monitör arasında kaldım yardım

Merhabalar, bir kaç gün önce açtığım bir konuda arkadaşların belirttikleri monitör modellerini inceledim ve beğendiğim 2 model seçtim. Fiyatlarını takibe aldım ve bugün ikisini de uygun fiyata buldum. Görseldeki monitörler arasında kaldım ve nasıl karar vereceğimi bilmiyorum. Özellikleri...
  2. Katsu

240+hz IPS Monitör tavsiyesi (27')

Selamlar herkese, Şuan 27' 1080p 144hz monitör kullanmaktayım, 27ye alıştığım için 24' küçük gelir gibi düşünüyorum. 1080P de 27' monitörlerin hepsinde görüntüde bozulma varsa eğer duruma göre 24' de geçebilirim. Açıkçası aklımda Asus Tuf VG27AQ almak vardı kendileri 2k ve 144hz. Son...
  3. Katsu

2k 144+hz monitör önerisi

Merhaba, 2k ve en az 144hz bir monitör bakıyorum bütçem çok fazla değil. 5k civarına düşünüyorum ama çok üstüne de çıkamam. Açıkçası curved bir monitörde daha önce oyun oynamadım ve nasıl olacağını da bilmiyorum, şuan bu bütçeyle tek seçenek de bu gibi duruyor...
  4. Katsu

H.o - G.o?

(bütçem bu kadardı)
  5. Katsu

Max 1550 tl monitör

Arkadaşlar selam sistemim r5 3600 rtx 2060s 16gb ddr4 3200mhz (2x8) oyunlarda genelde 120 fps altına çok inmiyor full ayarlarda bu sisteme göre 144hz 1ms monitör arıyorum. Bütçe başlıkta belirttiğim gibi 1550tl ye kadar ve 12 ay taksitle alabilmem gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. Katsu

Display port kablosu monitörle beraber gelir mi?

Soru gayet açık. Displayport girişi olan bir monitör alırsam yanında kablo gelir mi? Gelmezse uygun fiyatlı 144hz destekleyen bi kablo önerebilir misiniz?
  7. Katsu

Vesa uyumluluğu

Selamlar arkadaşlar. Freesync destekli bir monitör alacağım ve gsync kullanacağım bunun için monitörde sadece DisplayPort olması yeterli mi yoksa vesa uyumluluğu da olmak zorunda mı
  8. Katsu

Gamepower monitör alınır mı?

Monitörü aşağıya bırakıyorum yorumlarında pek olumsuz şeylere rastlamadım fikirlerinizi bekliyorum
  9. Katsu

144hz 1ms gaming monitör tavsiyesi

1700 TL'ye kadar mümkünse daha ucuz 144hz 1ms monitör tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. Katsu

Gsync kullanabileceğim monitör tavsiyesi

Bu kadar abi neyi açıklayayım 1 ms 144hz olursa iyi olur bide fiyatı uygun olmalı tabi
Geri