Arama sonuçları: *

1. Emirhan Kayabaş

1 Tane VGA ve 1 Tane HDMİ girişi olan anakarta 3. ekranı bağlamak

Herkese iyi günler. Biostar A520MH model anakartım var. Apu sistem kullanıyorum bu yüzden ekranları anakart üzerindeki vga ve hdmi portlarından bağladım. Yazılım işi ile uğraştığım için hemde fazla monitörün ne kadar hayat kurtardığını anladığım için. Elimde bununan fazladan monitörü de bağlamak...
  2. Emirhan Kayabaş

MSI FreeSync Hakkında

Herkese iyi akşamlar MSI OPTIX G241 144Hz monitörüm var. FreeSync özelliği lakin kafama ufak bir kaç soru takıldı. Bu arkadaş fps kaybı veya artışı yaşatır mı? Yırtılmalar dışında ne gibi özellikleri var. Genel olarak oyun oynarken sadece yırtılmaları önlemek için mi açmam lazım. Ben şaunda ne...
  3. Emirhan Kayabaş

Ölü piksel olabilir mi ?

Arkadaşlar pazartesi günü Amazon üzerinden almıştım. Msi 23.8 Optix g241model. Bilgisayar bugün geldiği için testlerini şimdi yaptım. Ve resimde ki gibi bir nokta buldum. Ölü pixel galiba. Eğer ölü pixel ise direkt Amazon ile konuşacağım. Bu ölü pixel mi? Elimde temizlemeyi denedim leke değil.
  4. Emirhan Kayabaş

Va panel vs ips panel

Herkese iyi akşamlar. Hangi monitör seçmek gerekir? Biri va panel ama curved. Diğeri IPS panel ama curved değil. Diğer özellikleri aynı gibi. Çoğu kişi Va yerine IPS daha iyi dedi.
  5. Emirhan Kayabaş

Monitör seçim önerisi

Herkese iyi günler. İki adet monitör buldum lakin daha önce monitör satın almadığım için hangisi daha iyidir bilemedim. Resimdeki monitörlerden hangisi daha iyidir? İçimden curved olan geçiyor. Hep düz kullandım. Biraz farklılik olur onuda deneyimlerim lakin aldığım zaman uzun süre kullanmak...
Geri