Arama sonuçları: *

1. jaroslav

Yardım ASUS VG27VQ Monitör'de Ekranın Geç Gelme Sorunu

arkadaşlar bu monitörü yeni aldım gayet memnunum fakat pc açılırken monitöre görüntü çok geç geliyor yani bios ekranını göremiyorum bile pc çoktan açılmış masaüstüne gelmiş oluyor ama monitöre görüntü yeni geliyor. Mesela monitörü kapatıp açtığımda'da aynı sorun var kapatırken direk kapatıyor...
  2. jaroslav

Öneri ASUS VG27VQ Monitör Nasıldır?

Arkadaşlar oturduğum yerde 2.el olarak VG27VQ model monitöre denk geldim hoşuma gitti. 2yıldan fazla garantisi var 1700 TL gibi bir fiyata anlaştım arkadaşla. Elden teslim alıcam monitörü kontrol edicem sizce bu fiyata alınır mı ? Kullanan var mı nasıl monitör
  3. jaroslav

Öneri 2 BİN TL YE KADAR MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar yeni monitör almayı düşünüyorum bütçem 2k bu bütçede 27 inç 165 hz curved önerilerinizi bekliyorum gamepower rampage gibi markalar istemiyorum mümkünse asus aoc msi tarzı markalar teşekkür ederim
  4. jaroslav

Yardım Masam Sallandığında Monitörde çizgiler oluşuyor ve görüntü gidip geliyor ?

arkadaşlar sorunum tam olarak başlıkta yazdığım gibi masam sallandığında monitörde küçük çizgiler oluşuyor 1 saniyelik falan sonra görüntü gidip geliyor neden kaynaklı olur kablo değiştim düzelmedi
Top Bottom