Arama sonuçları: *

1. X

Lg ultragear 24gs65f ayarlarda 60hz gözüküyor

Arkadaşlar monitör elime az önce ulaştı laptop ile bağlanıyorum. Laptop özelliklerim ryzen 5 5600H 3050ti. Monitör ayarlarına girdiğim zaman hangi moda girersem gireyim 60hz yazıyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ekstra olarak "resonse time" özelliğini fast yerine faster yaptığım zaman görüntüler...
  2. X

LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı?

arkadaşlar selam linkini verdiğim monitör bu fiyata iyi mi? bir de satıcı güvenli midir daha önce alısveriş yapan oldu mu? yine bu fiyatlara 5k civarına önerlere açığım...
  3. X

PHILIPS EVNIA 24M2N3200A

Bu monitörü kullanan veya bilgisi olan var mı? Çok fazla inceleme göremedim fiyatı ve özellikleri iyi duruyor. https://www.itopya.com/philips-evnia-24-24m2n3200a-180hz-05msmprt-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-g_u26636
  4. X

5 k civarına montiör

Arkadaşlar selam, yukarıda da belirttiğim gibi 5k civarına monitör arıyorum 200-300 fiyat yukarı aşağı olabilir problem yok. Sadece CS oynuyorum başka oyun oynamam. Pivot olması önemli aklımda 2-3 model var sizin de önerilerinizi almak isterim. Pivot önemli ama iyi bir montiörde şart değil...
Geri