Arama sonuçları: *

1. J

MSI G274QPF E2 Amazon Prime 9000 TL alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Amazon'un kendisi sattığı için msı g272qpf e2 modelini almıştım fakat kutuyu açtığımda monitör aşırı nemliydi ve ışık sızması var. Bu yüzden iade edeceğim , sizce 9k'ya msı g274qpf'yi almalı mıyım ? Lütfen seri yardım...
  2. J

Yardım MSI G274QPF E2 Amazon 9k'ya alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 7700xt pc hocası gg-13 sistem kullanıyorum. Ekran kartımı değişim yaptırsam da coil whine var yine. Asus vg27aq3a 2k monitör kullandım iade ettim , msı g272qpf monitör var onu da iade edeceğim çünkü çok nemli geldi ve ışık sızması var. Daha önce...
  3. J

Yardım MSI G274QPF E2 8800 TL'ye alınır mı ? Tekrar İndirim olur mu ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. 14 Şubat'a özel bu hafta monitörlerde indirim olur mu ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9ZS4ZK?psc=1 Sizce bu monitör amazon'dan tekrarda 8000 fiyatlarında satılır mı ? Satıcı amazon olduğu için Msı G272QPF e2 modelini aldım fakat çok nemli geldi ...
  4. J

Yardım MSI G272QPF monitör çok nemli geldi. İade etmeli miyim ?

MSI G272QPF E2 model 2K 180 monitör siparişim geldi. Test sonuçlarını paylaşıyorum: Not: Monitörü ilk açtığımda çok nemliydi, parmağımla dokunduğumda bile ıslak hissediyordum. Işık sızması ve ghosting muhabbetlerinden çok anlamıyorum ama monitörü ilk açtığımda kenarlardan dışarı ışık yayıyordu...
  5. J

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum. https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için güzel bir tercih olmuş mudur ? Aradığım...
  6. J

Yardım Ghosting var mı ? İade için son gün , yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.Amazondan Asus tuf gaming VG27AQ3A 2K 180hz monitör aldım. Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor. İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat...
  7. J

Yardım Monitörde iade etmeli miyim ? Yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.Amazondan Asus tuf gaming VG27AQ3A 2K 180hz monitör aldım. Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor. İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat...
  8. J

Paugge V1.4 Vesa DisplayPort kablosu alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Asus VG27AQ3A 2k 180hz model monitör için display port kablosu aldım. https://www.amazon.com.tr/dp/B07FLC3BRT/?psc=1 2K 240hz ve 2k 165hz destekliyor ama benim monitörüm 180hz. 240hz seçersem görüntüde bozukluk olur mu monitörüm 180 olduğu için ? 165...
  9. J

Monitör gözlerimi yoruyor. Yardımcı olur musunuz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Monitör Asus tuf gaming VG27AQ3A model amazondan aldım Display port hatası aldığım için monitörü test etmekte geciktim. Şimdilik pauge hdmi kablosu ile kullanıyorum. Sizce test sonuçları nasıl ? Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadım , o...
  10. J

Asus monitör display port sinyal yok hatası

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Asus tuf gaming VG27AQ3A model monitör aldım ve içerisinden çıkan display port kablosunu dün ilk defa bilgisaya taktım. İlk başta hdmi sinyal yok hatası vardı sonra joystick ile düzelttim. Sonrasında da ise display port sinyal yok hatası ile...
  11. J

Yardım ASUS Tuf VG27AQ3A vs MSI G272QPF E2

Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Amazon ya da hepsiburada'nın kendi satıcıları olduğu ürünü almak istiyorum mümkünse. Başka öneriniz var mı ? Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için...
  12. J

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ? Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum. Aradığım özellikler ...
Top Bottom