Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Çözüldü✓ Bu Aoc Monitörün Paneli nedir?

Arkadaşlar bu monitörün paneli nedir? https://www.amazon.com.tr/dp/B0BT4Y1FY4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 1739366093 Va panel olduğunu öğrendim.
  2. ddarkbrother20

10K bütçe ile 32inç monitör tavsiyesi bekliyorum

Arkadaşlar bütçem 10k. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Hem photoshop ve premier pro gibi uygulamalar kullanacağım hem de oyun oynamak istiyorum. Bu fiyata bu büyüklükte ve bu özelliklerde başka önerisi olan var mı...
  3. ddarkbrother20

Monitörüm düşük hz gösteriyor

Arkadaşlar monitörüm normalde 165hz. Son ekran kartı güncellemesinden sonra seçeneklerde en fazla 120hz gösteriyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  4. ddarkbrother20

VGA girişi en fazla kaç hz destekler?

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla vga ile max 60hz alınabiliyormuş. 75hz bir monitörü vga ile kasaya bağlasam 75hz'nin tamamını alabilir miyim? Yoksa illa DP veya HDMİ mi kullanmak zorundayım? Bildiğimin sağlamasını yapmak için soruyorum.
  5. ddarkbrother20

Film/Dizi izlerken monitörde yırtılmalar oluyor

Arkadaşlar monitörüm lg 22mk400h-b. Acaba Nvidia ekran kartım olduğu için mi böyle yapıyor bilmiyorum. Satın alırken dikkat etmemiştim çünkü. DP kablosu alıp Gysnc açsam geçer mi acaba sorun? Sizce sorun nereden kaynaklanıyor ve nasıl çözerim? 1595011344 Baylar bir bilgisi olan var mı? @KaanCK...
  6. ddarkbrother20

Monitörün yanında hoparlör olması zararlı mı?

Arkadaşlar bir tanıdığımın monitörü bozulduğu zaman biri hoparlörün monitörün yanında olması bozmuş demişti. Sanırsam frekans mevzusundan dolayıymış. Bu olayın doğrulu nedir? 1590519009 Sanırım bilen yok :(
Geri