Arama sonuçları: *

1. c0rbius

PS5 için hangi Monitörü alacağım konusunda inanılmaz kararsız kaldım

Yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve ekran tercihi için 2 cihaz arasında inanılmaz derecede kalmış bulunmaktayım. Bu alacağım monitörü hem pc hem de ps5 için aynı anda kullanacağım. Şu anda elimde 24 inç ips 144hz 1ms bir monitör bulunmakta bunu da dikey şekilde konumlandırıp ikinci monitör...
  2. c0rbius

Kutusu açılmamış monitör iade edilir mi?

Dün sinerjiden monitör aldım. Eve dönerken media markt a uğrayayım dedim. Teşhir bir monitör buldum yarı yarıya düşmüştü fiyatı gıcır gıcırdı. Ben de onu aldım ikisiyle eve döndüm. Diğer monitörü iade edebiliyor muyum? Kutusunu açmadım.
  3. c0rbius

Cooler Master monitör alınır mı?

Kendisini Asus Rog zephyrus 2022 model laptopum ile kullanacağım. HDMI üzerinden bağladığımdan dolayı max 120hz alabiliyorum zaten. Ayrıca tasarımcı olduğum için renk doğruluğu ve renk skalası da benim için önemli ki bu monitör de tam bir denge monitörü gibi duruyor. Tek sorum acaba rekabetçi...
  4. c0rbius

XBOX Series S için Keskinlik ayarı sunan 1080p 144hz monitör önerisi.

Arkadaşlar monitörün kendi ayarlar sekmesinde keskinlik ayarı sunan bir cihaz arıyorum çünkü 1080p bana çok net gelmiyor. 1080p 120hz olmasını, panelinin net olmasını ve fiyatında çok uçmayacağımız bir model arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri