Arama sonuçları: *

1. noyan123

Samsung M7 43" 4K 60Hz 4ms

Merhaba arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/Samsung-LS43BM700UUXUF-Type-C-Bluetooth-Monitör/dp/B0B6ZZDLXC/ref=sr_1_1?m=A1UNQM1SR2CHM&qid=1701405464&refinements=p_6%3AA1UNQM1SR2CHM&rnid=15358539031&s=computers&sr=1-1 Kullanımı nasıldır, ekran kartıda önemli bu konuda 3060ti var ama genel amaç...
  2. noyan123

Acer Nitro VG240Y Kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar Bu monitör nasıldır. Kullanan arkadaşlar var mı ...
  3. noyan123

ASUS VP249QGR monitör.

Merhaba arkadaşlar. Bu monitörde karar kıldım kullanan arkadaşlar var ise nasıldır nedir forum genel tüm konulara baktım önerilerde var ama bir inceleme yok genelde yabancılarda var forumda kullanan arkadaşların yorumları nelerdir...
  4. noyan123

Monitör Nasıl? Sizin önerileriniz

Merhaba arkadaşlar. Genel bir monitör bakıyorum. Çizim ve tasarım üstüne kullanacağım için IPS panel alacağım ekran olarak boy büyük olması daha iyi olur gibi geldiği için 27inç bakıyorum 75hz mi 144hz mi karşılaştırmalarına baktım hep ama bunlara baktığımda espor farklarını gördüm hep ama...
  5. noyan123

Monitör Tercihi

Merhaba arkadaşlar monitör alacağım 144hz bütcem yetmediği için 75hz alacağım. Bütçem Max:900. Alacağım ürünler genel çizim ve tasarım diyebilirim. Oyun oynuyorum ama öyle saniyelerin önemi yok benim için keyif için oynuyorum genelde tepkime süresi içinden pek bir önemi yok diyebilirim...
  6. noyan123

Nvidia Ekran Kartı ile Sorunsuz Monitör

Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle başlıkta belirttiğim gibi Nvidia 1660S ekran kartlı bilgisayar alacağım. Sıra monitöre geldi. Direk bütçeme uygun olanı alacaktım ama Freesync Gibi bir monitör ilgili bir özellik varmış Nvidia bunun için ek uygulama yapmak gerekiyormuş. IPS panelli bir ekran almayı...
Top Bottom