Arama sonuçları: *

1. A Thief's End

Samsung Odyssey Neo G8 32" G850N Nasıl?

PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah tonlarının...
  2. A Thief's End

Asus ROG Strix XG27UCG Monitör Nasıl?

PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah...
  3. A Thief's End

Monitör alacağım yardıma ihtiyacım var.

Öneriniz var mı? PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle...
  4. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitör Nereden Bulunur?

Merhaba arkadaşlar, Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum. Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer...
  5. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitörü almayı istiyorum ama bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum. Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer...
Top Bottom