Arama sonuçları: *

1. İcraKatibi

Yardım 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini alayım?

İkisini de kupon ile 600 lira daha ucuza alabiliyorum ama hangisini alacagıma karar veremedim hz dısında ne farkları vardır ve kullanan var mıdır? birazdan sipariş geçicem yardım lütfen...
  2. İcraKatibi

Yardım SSD ve Monitör H.O mu G.O mu?

Bir saat önce Trendyol indirimleri ile birlikte bir süredir takip ettiğim monitörü ve karşıma cıkan ilk ssd yi aldım kupon biterse kaçırırım diye. Bu fiyatlara daha iyi seçenekler mevcut muydu iyi yapmış mıyım almakla...
  3. İcraKatibi

Yardım F/P 2k monitör önerisi

Şu an bu monitör cazip geliyor nasıl bir monitördür kullanan var mı? 8-9k bandında daha iyi bir monitör var mıdır? https://www.gaming.gen.tr/urun/328893/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  4. İcraKatibi

Yardım Gaming gen tr monitör iadesi alır mı

1 hafta önce dell marka monitör aldım ve yazılımsal bir problem var, monitörün arkasında 4.kısayol tuşu 3.kısayol tuşu ile eşdeğer çalısıyor. 4. tusa bastıgımda 3.tustaki kısayolu calıstırıyor ve ayrıca sanki sürekli biri basıyormus gibi takılı kalmıs gibi hareket ediyor. iade etmek istiyorum...
  5. İcraKatibi

Yardım DELL G2724D Monitör Tuşu Sorunu

Geçen hafta gaming genden bu monitörü aldım düne kadar sıkıntı yoktu, oyun oynarken birden osd menüsü acılıp kapanmaya basladı. Sorunun monitörün kısayol tuşlarından birinden kaynaklandığını fark ettim. En alttaki tuşa sanki sürekli basılıyormuş gibi tepki veriyor takılı kalmış gibi ekranda...
  6. İcraKatibi

Yardım Dell monitör menü bozuldu

27 inç 2k Dell monitörü aldım geçen ki indirimden, bugüne kadar bir sorun yoktu ama birden ekranda bu menü belirip kaybolmaya başladı ve ardından ikinci fotodaki gibi ekranda dikdörtgen oluşuyor. Monitörün menüsüne giremiyorum bir türlü. Tuşlara basınca ilk fotodaki gibi Bi şey geliyor karşıma...
  7. İcraKatibi

Çözüldü✓ ACİL! Hangi monitör daha iyi

Bu gece monitör sipariş edeceğim bu 3 tanesi arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3201a-238-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-beyaz-gaming-mo_u28009...
  8. İcraKatibi

Çözüldü✓ ACİL! Hdmi ekran kartına mı anakarta mı bağlamalıyım

İlk kez pc topladım ve henüz monitörüm yok, test etmek için hdmi ile tv ye bağlayacağım ama kabloyu anakarta mı ekran kartına mı takmam lazım?
Geri