Arama sonuçları: *

1. T

Pembe çizgi çıkıyor

ekran pembe pembe oluyor çizik çizik 3 gündür olmuyordu bugün oldu ekran boyutunu küçültunce geçiyor kasayı baslattimda ekranda çizik çizik oluyor pembe pembe sonra geçiyor şimdide driver yukliyim dedim tam yüklendiğinde yine pembe pembe çizikler oldu boyle hata ooldu kendini tekrar başlattı...
  2. T

Monitör pembe oluyor

Ya Allah askina cvp verin monitör pembe çizgiler oldu nasıl düzelticem
  3. T

Monitör pembe sorunu ve oyunlarda dx11 hatası

Ekranı 1280×1024 kullanıyordum normaldj volorant a girince sıkıntı yoktu girdim bı el attım bı anda ses cikardi kasa veya monitör ekran gittti geldi sonra kendini tekrar başlattı pembe oldu fotoğrafta attığım gibi 1024×768 e çekince pembe şeyler gitti sonra oyunlara bastım böyle bir hata aldım...
  4. T

Oyundan Sonra Ekran Pembe Oldu

Ekranı 1280×1024 kullanıyordum normaldj volorant a girince sıkıntı yoktu girdim bı el attım bı anda ses cikardi kasa veya monitör ekran gittti geldi sonra kendini tekrar başlattı pembe oldu fotoğrafta attığım gibi 1024×768 e çekince pembe şeyler gitti sonra oyunlara bastım böyle bir hata aldım...
  5. T

Ekran pembe oldu

Ekranı 1280×1024 kullanıyordum normaldj volorant a girince sıkıntı yoktu girdim bı el attım bı anda ses cikardi kasa veya monitör ekran gittti geldi sonra kendini tekrar başlattı pembe oldu fotoğrafta attığım gibi 1024×768 e çekince pembe şeyler gitti sonra oyunlara bastım böyle bir...
  6. T

Nasil düzeltebilirim

Oyuna girinxe böyle hata veriyor nasıl duzeltebilrim??
  7. T

Ekranim pembe oldu

Hiç bir sıkıntı yoktu volvorant a girdim ekran gitti PC yeniden başladı böyle pembe renk ör oldu niye olmuş olabilir ve nasıl cozebilirim 1594057980 U
  8. T

Monitörüm niye böyle oluyor

Hiç bir sıkıntı yoktu volvorant a girdim ekran gitti PC yeniden başladı böyle pembe renk ör oldu niye olmuş olabilir ve nasıl cozebilirim 1594057153 Biri. Cvp verebilirmi
  9. T

144 Hz Monitör seçimi

Gamepower 27 144 hz 1 MS 1500 düşerse alınır mı? yoksa daha iyi monitörler varmı o fiayata ????? 1592593073 ..
  10. T

144 hz monitor

Gamepower 27 144 hz 1 MS 1500 düşerse alınır mı? yoksa daha iyi monitörler varmı o fiayata ?????
  11. T

1ms mi 4 MS mi monitor tercihi

1ms 4 ms monitör arasında fazla fark varmı ?
  12. T

1200-1500 arası monitör önerisi

1200-1500 arasında 144 hz 1 MS ve ince ekran olan güzel bi monitör önerir misiniz?
Geri