Arama sonuçları: *

1. K

Dell S2721DGFA 27 Sipariş edildi

Şuan da kullandığım monitörün paneli ölünce (bilgisayarı her yeniden açtığımda ekranda siyah çizgiler çıkıyor bir kaç dakikalığına) bir monitör arayışı içerisine girdim.Aslında Asus TUF VG27AQZ bu monitörü almayı düşünüyordum fakat fiyat farkına değeceğini düşünüp bunu sipariş geçtim. Sizce iyi...
  2. K

Yardım İtopya monitör iadesi hakkında

Arkadaşlar itopyadan aşağıya linkini bırakacağım monitörü aldım. Gsync açınca aşırı derecede flicker oluyor ekranda gsync kapatınca normal haline dönüyor ve bu durum beni aşırı rahatsız etti.Bu sebebten ötürü monitörü iade alırlar mı acaba? İade alınırsa direk Dell'in S2721DGFA monitörünü almayı...
  3. K

Çözüldü✓ Yeni monitörü bilgisayara bağladım görüntü gelmiyor

Soru başlıkta neden kaynaklı olabilir acaba?
  4. K

Öneri 2k Ultra wide monitör önerisi (MAG342CQR Sipariş verdim)

İmzamdaki monitörden ultra wide monitöre geçmek istiyorum. Aklımda şu model var MSI Optix MAG342CQR 34 https://www.incehesap.com/msi-optix-mag342cqr-34-va-uwqhd-curved-gaming-monitor-fiyati-50635/?ref=akakce&v=1.42.4 Bu fiyat aralığında bundan daha iyisi yok gibi varsa bilen öneri yapabilir mi?
  5. K

Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör

Ekran kartım rx 5600 xt alınır mı? ekran kartım 240hz i doyuramaz gibi geliyor bana.
  6. K

MSI 27" OPTIX G271 vs AOC 23.8" 24G2U

Msi almaya değer mi ? 250 tl daha pahalı+120 TL'ye dp kabloda almak lazım 370 tl fark oluyor.
  7. K

LG 27GL650F-B 27 Alınır mı ?

Gaming gecesine gelirse almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi duruyor fakat bu modelde aşırı derece ışık sızması varmı herhalde.
  8. K

Yardım 1500 Bütçe ile Monitör Tavsiyesi

Rx 5600 xt ekran kartı R5 3600 işlemci 27 inc veya 24 inc Ips 144hz 1ms monitör varmı bu fiyatlar arasında
Geri