Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Yeni Sistem İçin Ekipmanlarım Nasıl?

Merhabalar yeni bir sistem alacağım. Ve yanına ekipman bakıyorum. Ben kendi kafamdan bu ürünleri seçtim daha iyi seçilebilir mi? İyi midir? Başka öneriniz var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör Klavye Kulaklık Mouse
  2. BarbaraPalvin

Öneri 2500-3500 TL Monitör Önerileri

Merhabalar 2500-3500 TL arasında monitör bakıyorum. Önceliğim 2500 TL ve civarıdır son çare olarak 3500'e kadar çıkmayı planlıyorum. Benim için monitör de bir öncelik yoktur ayrıca 24 inç olması da gayet yeterlidir. Aktif olarak oynadığım oyunlar Valorant, R6S, CSGO, Witcher 3, Dead By Daylight...
  3. BarbaraPalvin

Yardım Hangi DVİ Kablosunu Almalıyım

Merhabalar ilk resimdeki giriş ekran kartına diğer resimdeki giriş monitöre ait ve ben bugün dvi kablosu alacağım ve hangi model dvi kablosu almam lazım?(Dvi i - Dvi D) öneriniz nelerdir? Daha doğrusu monitör ile ekran kartının girişi farklı duruyor ne yapabilirim bunun için?
  4. BarbaraPalvin

Öneri VGA To HDMİ Dönüştürücü Önerisi

Elimde 1050 Tİ var (VGA girişi yok) fakat monitörümde de sadece VGA girişi var onun için VGA To HDMİ dönüştürücü arıyorum öneriniz nedir? (Yeni monitör alacak kadar maddi durumum maalesef yok)
  5. BarbaraPalvin

Yardım VGA'yı Anakarta Takarsam Bir Şey Olur Mu?

Hediye monitör geldi ben de eski monitörümü 2. mönitör olarak kullanayım dedim ve 2. monitörü sadece film,dizi vs. çok performans gerektirmeyen şeyler için kullanacağım,ana monitörü ise oyun oynamak için kullanacağım ve ekran kartında takacak yer yok bende 2. monitörü anakarta takayım dedim...
  6. BarbaraPalvin

Monitörüm Kaç İnç

Monitörüm Exper markalı fakat biraz eski ve kaç inç olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenirim
Top Bottom