Arama sonuçları: *

1. Emir__8

Çözüldü✓ Monitörü nereye göndermeliyim

Selamlar tuf VG27AQ3A siyah ekranda gözüken 30 dan fazla ölü piksel sorunu ile haftaya servise göndereceğim sizce direk asusa mı göndereyim yoksa gaming gen tr ye mi (monitör 10 aylık değişim kabul ederlermi)
  2. Emir__8

Çözüldü✓ Monitörde birsürü ölü piksel

Tuf VG27AQ3A var yeni farkettim siyah ekranda monitörde birsürü ölü piksel var beyaz renkli çok yakına girince belli oluyor ve yıldız kuşağı gibi görünüyor dokununca daha fazla oluyor sonra düzeliyor bir kısmı iade edemeyeceğim çok yüksek ihtimal ama bu durumu başka yaşayan varmı
  3. Emir__8

VG27AQ3A için monitör tutacağı lazım

Monitörün ayağı klavyeyi sıkıştırdığı için monitör tutacağı almam lazım fazla pahalı olmasın şimdiden teşekkürler
  4. Emir__8

Yardım Bu monitör nasıl siliniyor

Asus vg27aq3a var karartmalı ekran var zaten standart da silinmiyo bu ekran ıslak mendil gözlük bezi denedim ıslak mendil izi kalıyor bezle siliyorum olmuyor illaki iz dolu oluyor taktik verin acil
  5. Emir__8

Çözüldü✓ Asus TUF VG27AQ3A Tuşlar Kilitlendi

vg27aq3a monitöründe arkasındaki tuşları kilitleme özelliği var (kapatma tuşu da dahil) tuşları bir iş için kilitledim ilk defa bu özelliği denedim ama normalde x tuşuna 5 saniye basınca kilidin açılması gerek yani kullanım klavuzunda öyle yazıyor ama bende açılmadı birşeyi yanlışmı yapıyorum...
Geri