Arama sonuçları: *

1. P

Öneri 240hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar 5-7k arası monitör arıyorum . Önerisi veya dikkat etmem gereken bir yeri var mı ? Ben bir adet buldum https://amzn.eu/d/eV3EtZ1 Sizce bu iyi midir yoksa başka öneriniz var mı NOT BÜTÇEM MAX 7000 TL
  2. P

Mi Box s Monitörde Çalışır mı?

Mi box alıp kullanmak istiyorum ancak istememin önemli bir nedeni var . Ben disney plus içeriklerini izlemek istiyorum. Ancak monitörde korsan yayıncılığın önüne geçmek için kaliteyi çok düşük veriyorlar . 720 p bile değildir. Televizyonumda disney yok ve yüklenmiyormuş. Mi box alsam monitörde...
  3. P

Aoc Q27g4x alınır mı??

Bu monitör bu fiyata alınır mı?? Alabileceğim en yüksek seviye bu .300-400 lira olmadığı sürece bütçeyi arttıranam. Baya öneriyorlar gibi
  4. P

8 Bin Liraya Monitör Önerisi QHD

8 bin liraya Qhd kaliteli bir monitör lazım. Ps5 alıcam renklerin doğruluğunu önemsiyirum . Hocam bütçeyi bir iki k aşıp öneri yapmayın lütfen bana maximum 8 k lık bişey lazım
  5. P

Odysey g5 g55c alınır mı??

Arkadaşlar ps5 için monitör arıyordum bunu buldum hem 2k hem 165hz . Sizce alınır mı?? Linki bırakıyorum . Bu bütçeye uygun başka monitör öneriniz varsa yazabilirsiniz...
  6. P

En ucuz 2k monitör tavsiyesi

Arkadaşlar ölü pixel gölgelenme vesaire sorunları olmayan ancak olabildiğince ucuz olan bir monitör söylermisiniz? Piyasada 6-7 k arası 2-3 adet var ancak ben hiç bilmiyorum öneriniz varmı?
Geri