Arama sonuçları: *

1. BabaYori

Çift Monitör Performans düşürür mü ?

Merhaba arkadaşalar eski bir monitörüum vardı. Dönüştürücü ile onuda ekran kartına bağladım ve çift monitör yaptım. Bu sistemi zorlar mı ? veya bir performans düşüklüğüne sebep olurmu ? ekran kartım= 1650 supar işlemcim= r5 2600 psu= xpg pylon 550watt
  2. BabaYori

Ölü piksele neden bu kadar takıyoruz ?

arkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam...
  3. BabaYori

Vatandan aldığım monitörde ölü piksel çıktı.

Arkadaşlar merhaba, şansızlıkta zirve yapan biri olarak karşsınızdayım. Monitör için Vatan bilgisayara Babamı gönderdim. (17 yaşındayım toplu taşıma yasagından dolayı kendim gidemedim.) Aoc24g2u model monitör için gitti. 2 tane vardı ikisndide ölü piksel çıktı. Sonra Babama yarın getirtiriz...
  4. BabaYori

Hangi monitör'ü almalıyım?

Arkadaslar itopyadaki indirimlerde 2 tane monitor gozume carpti. Sizce hangisini almaliyim? Bu monitorler ayni gibi ama fiyatlari farkli ne farklari var? Ben 1500 TL'ye sizce almalimiyim? Bu monitorun incelemleri yok ondan korkuyorum alirsam kotu cikar diye=...
  5. BabaYori

Şok'a gelicek Monitor ve oyuncu koltugu Alınır mı??

Arkadaslar şoka gelicek monitor + oyuncu koltugunu mu alayim? Yoksa sadece Aoc 24g2u mu alayim? Aoc24g2u= Vatan da 1934tl Şoktaki oyuncu koltugu + monitor= 2200 tl
  6. BabaYori

2 bin TL monitör önerisi

Arkadaşlar tam olarak istedigim monitor özellikleri= en az 144 hz 24 inç Frsycn ve gysnc 1ms curved IPS panel Bu özelliklere en ykaın olan monitor bu ve inidirmde https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ daha iyi bir önerinz falan varmı ?
  7. BabaYori

2 bin tl oyuncu monitoru

Beyler ben bu fiyata 144 hz 1ms falan almayi dusunuyordun fakat karsima monsterın 240 hz 27 inc 1ms monitoru cktı ve 2bin tl stok geldigi gibi almalimiyim sizce yoksa baska bir monitormu aliyim cunku bu monutor 1080 p fhd ve 27 inc belki pikseller gorunebilri o konuda bi teredutte kaldim sizce...
  8. BabaYori

2bin tl oyuncu monitoru tavsiyesi

Beyler 144hz veya 165hz olucak 1ms max butce 2 bin Ben aoc 24g2u modelini dusunuyirdum fakat bir taraftanda curved olmasini istiyorum. Bu modelle ayni ozellikte curved varmi? Yada curvedi bos verip bunu mu almaliyim. 2 bin TL'ye en iyi f/p monitir tavsiyesi istiyorum. Ty
  9. BabaYori

1700 tl monitör tavsiyesi

1700 tl bütçem var fazla kaba olmiyacak rust gta 5 csgo r6 gibi oyunlar oynicam. 144 hz 1ms olması şart bir monitir ve 27 inc olursa daha iyi olur fakat 24 e de okeyim.
Top Bottom