Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Çözünürlük ölçekleme hk sorun yaşıyorum

arkadaşlar selam cs2 1280x960'a aldığımda alınmıyor daha doğrusu alındı olarak görünüyor ayarlardan cıkıp lobi döndüğümde geri ayarlardan baktığımda çözünürlük 1024x768 oluyor aslında ve intel grafik kontrol software muhabbetinde ekran kısmında ekran ölçeklendirme modu ekran ölçeklendirme olarak...
  2. E

2. monitör önerir misiniz

arkadaşlar selam 1080p - 2k renk kalitesi ön planda olacak gaming odaklı olmayan monitör arıyorum hz önemi yok 60 hz olması yeterli
  3. E

Asus 3 5 piksel kuralı

bi tane sıkışmış piksel çıkmıştı arkadaşlar bende yazdım böyle böyle diye bana böyle dediler doğru mu bu muhabbet
  4. E

OLED monitör önerisi

selam arkadaşlar ghosting vb muhabbeti açısından çok iyi ağırlıklı olarak cs2 oynanacak ancak HDR10+ veya Dolby Vision muhabbetini destekleyecek işte kaliteli fp uzun yıllar götürecek 1 pikselde bile sıkışmışlık ölü mölü garnati verecek direk değiştirecek panel değiştirmicek monitörü...
  5. E

Yardım Sıkışmış piksel çıktı galiba monitörümde yardım

arkadaşlar selam asus rog strix xg27acs model vatandan 3-4 ay önce aldığım bi monitörüm var 180 hz 2k siyah ekranda bi tane beyaz piksel var sıkışmış piksel oluyor sanırım bu jscreenfix muhabbetini denedim kaldı 20 dk düzelme yok parmağımla ovdum hafifçe yine bir şey yok ne yapayım sizce
  6. E

2. monitor önerir misiniz

Selam arkadaşlar 21 inc falan monitör arıyorum veya 18 inc max 24 inc olur ama daha düşük olması daha iyi olur va panel veya tn panel olması tercihen 240hz full hd veya 720p düz hd ghosting'de iyi monitör önerilerinizi yazabilirsiniz cs2 ve valorant oynanacak sadece alt tab muhabbeti artık beni...
  7. E

Monitorler arasında kaldım

https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n5500-27-180hz-05ms-hdmi-dp-usb-32-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278 Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör...
Geri