Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

G27C5 Ne kadar eder?

Normalde g24c4 monitörüm vardı bozuldu ve gsrsntiden g27c5 gönderdiler bana. Hiksye oyunlarında falan çok zevkli ama fortnite valorsnt için 27" çok büyük geliyor. Bu ne kadar eder? 24" bi monitor alayım diyorum
  2. RevenKalr

Monitörde ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar MSİ optix g24c4 monitör almıştım bundan 2 yıl 11 ay önce, garanti bitmeye 1 ay kala bozuldu ve G27C5 monitör ile değiştirdiler. 1 tane ölü piksel çıktı, rahatsız etmiyor ama ne yapmalıyım bu durumda? sorun olur mu
  3. RevenKalr

Bu 2 monitorden hangisini tercih etmeliyim?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g2412-23-8-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,172473792.html - https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g27c5-e2-27-1-ms-full-hd-curved-oyuncu-u-fiyati,335025464.html Arkadaslar garantinin bitmesine 1 ay kala msi optix g24c4 monitorum...
  4. RevenKalr

4k bütçe ile monitör önerisi

3900TL bütçe var, ne önerirsiniz?
  5. RevenKalr

2700TL ye kadar monitör önerisi

Selam arkadaşlar, 2700TL lik monitör önerisi istiyorum. 3k olmuyor bütçe, maalesef. sıfır yoksa ikinci el de olur.
  6. RevenKalr

2500TL bütçe Monitör önerisi

Arkadaşıma D.A nın çıkardığı yeni sistemi aldık monitör parası şimdi eline geçti, 2500TL bütçesi var hangi monitörü alabilir? Veya indirim bekleyin derseniz indirimde bekleyebiliriz fakat bu bütçeye monitör varsa direkt alalım diyoruz.
  7. RevenKalr

Monitörüm hakkında 2 sorum var

1. sorum : Monitörüm ayağı çiziliyordu ve bu şekilde Elektrik bandı ile bantladım bir sıkıntı olur mu? 2. Sorum : https://www.hepsiburada.com/ultimate-ms-001-masa-ustu-monitor-standi-monitor-aski-aparati-p-HBCV000000DXOA?magaza=ERALPSTORE Bu aparar monitörüme uygun mu ? Monitörüme Msi...
  8. RevenKalr

Msi G24C4 için aparat önerisi

Arkadaşlar g24c4 e sahibim. https://ty.gl/dlf42lv91v şu tarz aparstlar uyuyor mu ? Uyuyor ise linktekinin fiyatlarında ne önerirsiniz
  9. RevenKalr

Monitörümdeki yeşil çizgi

Arkadaşlar Monitörümde yeşil bir çizgi gözüküyor. Gri renk olduğunda belli oluyor diğer renklerde gözükmüyor. Aşağıdan yukarıya doğru bir çizgi yeşil ve sadece gri renk te gözüküyor. Monitör MSİ optix g24c4 neden olmuş olabilir düzelir mi ne yapmam lazım. o kadar aşırı gözükmüyor ama gri renk...
  10. RevenKalr

Monitör ghosting sorunu

Arkadaşlar Msi optix g24c4 monitörüm var. 144 fps alirken hic ghosting olmuyor fakat bugün farkettim sea of thieves da , ultra ayarlarda 60-80 falan aliyordum biraz haraket ettim gemiye çıktım falan her nesnenin yeşil gölgesi çıkıyor, sonra low a aldım fps 144 u geçince o gölgeler gitti. Bi kac...
  11. RevenKalr

Monitörümün ayağını değiştirebilirmiyim?

Monitörüm MSİ OPTİX G24C4 Şu ayağından dolayı klavyeyi istediğim gibi koyamıyorum. FPS oyuncusu olduğum için monitöre yakın duruyorum ve o taraf klavyeyi engelliyor. orayı düz bir tabanla değiştirebilirmiyim?
  12. RevenKalr

monitörden dp görüntüsü gelmiyor?

arkadaşlar şuanda elimde 2 kasa ve 2 monitör bulunuyor. ASUS VP249QGR monitörün dp girişine dp kablosu taktığımda görüntü gelmiyor. fakat hdmi ile görüntü alaibliyorum. bi o pc den monitöre taktım bi diğerinden. kendi monitörümde 2 pc dende dp ile görüntü alabilirken bu monitöre sadece hdmi ile...
  13. RevenKalr

Laptop ekranını çıkarıp kullanmak

Arkadaşlar bi akrabamin bi laptopu vardı lcd sini çıkarmış da şöyle bir model mo diyim isim mi diyim ondan verdj LP140WH4(TLC1) bu lcd ye en ucuz hdmi kontrol kartı bulabilirmisiniz?
  14. RevenKalr

Monitörümde ölü piksel mi var?? Hemde birsuru

Fotoğraflara dikkatli bakarsanız görürsünüz gri renk olduğunda böyle yeşil pikseller oluşuyor genellikle sol altta Bi oluyolar bi kayboluyorlar baya oluyo. Bu gidip gelen şeyler ölü piksel mi ne yapayım 3 ay falan oldu monitörü alalı. Msi optix g24c4
  15. RevenKalr

Monitörüme o.c yapmamda yardım edebilecek var mı?

Msi optix g24c4 monitörüm var. hdmi kablo gelmişti içinden ve en fazla 144 hz kullanabiliyordum. biri dp alırsan 165 o.c lersin demişti. dp kablosu aldım nasıl 165hz yapabilirim? ve monitör de bi sıkıntı çıkar mı?
  16. RevenKalr

Display port kablo önerisi

Max 60 TL olsun kartımda okadar var. Daha ucuz olursada olur farketmez 165 hz versin 1080p de . Önerilerinizi bekliyorum bugun alicam
  17. RevenKalr

Displayport kablo önerisi

Pek fazla param yok. 1080p 165 hz versin yeter Boyle 30-45 arası bi kablo varmıdır displayport
  18. RevenKalr

240hz Monitör önerisi

Arkadaşımın bütçesi max bu kadar. bilgisayarı gayet iyi 240hz monitör arıyor parası hazır. link atarsanız güzel olur.
  19. RevenKalr

freesync sapıttı nasıl düzeltirim

önceden freesync açtığımda bir sorun olmuyordu çok temiz çalışıyordu. oyunda 144+fps almama rağmen freesync açıkken monitör 50-70 hz arası değişiyor freesync kapatıp oyun içinden vsync açmak durumunda kalıyorum ekran kartı driveri ile vs. alakalı olabilir mi acaba neden olabilir nasıl düzelir...
  20. RevenKalr

Freesync sapıttı , hz düşürüyor

Valorant oynuyordum bi anda akıcılık gittiğini hissettim fps im 144 sabit olmasına rağmen monitör tuşundan baktığımda hz 50-60-70 değişiyor freesync kapatınca kapatınca düzeldi. Ama açıkken sorun devam ediyor Nasil duzelir
Top Bottom