Arama sonuçları: *

1. Mriguana

Monitörü Windowstan 144hz'e çekme

Monitörü windowstan 144hz'e çekince 144.001 hz olarak yenileniyor. Bunun sebebi nedir?
  2. Mriguana

AOC DOA formu hakkında

Servise gönderdiğim AOC marka monitör için servis değişim kararı verdi ve yaklaşık 20 gündür yurt dışından form bekliyoruz diyorlar. Bugün yasal sürenin son günü, şu anda ne yapmam gerekiyor? (Vatan bilgisayar aracılığıyla gönderdim)
  3. Mriguana

Laptopı monitör olarak kullanabilir miyim

monitörümü servise gönderdim bu yüzden laptopımı monitör gibi kullanmak istiyorum ne yapmalıyım
  4. Mriguana

AOC teknik servis için ne yapmalıyım

AOC monitörümü servise yollamak istiyorum bu iş için aldığım yere mi yoksa direkt kutudaki kağıtta yazan yere mi başvurmalıyım
  5. Mriguana

görüntü vermeyen monitör

AOC C24G1 kullanıyorum bilgisayarda sorun yok ama monitörü açınca logosu bile gelmiyo(ışık çıkıyor ekran parlak ama görüntü yok) şansıma 1 2 kere açıldı sonra dark souls girip alt tab atınca yine gitti
  6. Mriguana

Monitör görüntü vermiyor

AOC C24g1 monitörüm var dünden beri görüntü vermiyor. Bilgisayarda sorun yok televizyonda çalışıyor bugün akşam monitör düzeldi az önce bilgisayarı kapattım açtım yine aynı şey oldu monitörü açıp kapatınca bile görüntü vermiyor sadece hafif bir ışık yanıyor ekran boş kabloları denedim hdmi da...
  7. Mriguana

monitörde ışık var ama görüntü yok

monitör bilgisayari açınca görüntü vermiyor bilgisayarı televizyonda deneyince görüntü alabiliyorum. display port ile bağlanıyordum hdmiı denedim fakat yine olmadı bilgisayar uykudayken kapanıyo mouse basınca tekrar açılıyo ama görüntü vermiyo sadece hafif ışık var
Geri