Arama sonuçları: *

1. Sagend

Acil 2k Monitör Onerisi

Dostlar Selam Bu Konuyu 3 4 Defa Actim Ancak Tam Bir Karara Varamadigim İçin Son Kez Tekrar Aciyorum Butcem 15k 2k minimum 240hz bir monitor aramaktayim valorant fortnite fivem forza oynamaktayim yardimlarinizi bekliyorum
  2. Sagend

2K Monitör Sevmede Yardım

İyi Forumlar 2k Monitor Alacagim Üc Model arasinda kaldım. Sunu Baştan Belirteyim Bu Fiyata G65B Var Ama Curved İstemiyorum O Yuzden Onermeyin Lutfen. Oynadığım Oyunlar Valorant Gta5 Forza Motorsport Bunlar En Çok Oynadiklarim...
  3. Sagend

2K İçin Hangi Monıtoru Tercih Etmeliyim

5070 Ti 9800x3d icin 2k monıtor arıyorum tercihimi son 3 model olarak bunlardna yaptım ancak üçü arasında karar veremyorum. Oynadıgım oyunlar genel olarak fps turunde valorant ve fortnıte hıkaye turunde gta 5 vb. bu monıtorler harıcında baska bır onerınız olursa onuda degerlendırebılıırm ama fps...
  4. Sagend

2K Monitor Tavsiyesi

Dostlar Selamlar Yaklasik 20K Bütçem Var Valorant Gibi Fps Ve Gta 5 Givi Hikayeli Oyunlar Oynuyorum O Yuzden hz Yuksek Olmasi Benim İcin İyi Olur 2k Olmasi sart 5070 ti alacagim için birkac Model Belirledim Yardimci olursaniz sevinirm yada baska oneriniz varsa bakabilirim...
  5. Sagend

10K Butce İle 2k Monitor

Dostlar Selam Yeni Sistem Topluyorum 2k Monitor Arıyorum Butce 10k Hani Cok İyi Monitor Var Derseniz 10k Ustune Cikarim. Oynadığım oyunlar valorant cs yani yüksek hz lazim ve gta 5 gibi hikayeli oyunlar o yuzden görüntusude güzel olmali panel tercihim yok tum panel tipleri olur onerinizi bekliyorum.
  6. Sagend

Hangi Monıtorumu Satmalıyım?

Dostlar İyi Forumlar Elimde 2 Adet Monıtor Var 144hz 1080p 24 inc ıkısıde Bu Yaza 9070xt ryzen 7 9800x3d sısteme gececegım ıcın 2k monıtor lazımmıs. O yuzden bır monıtorumu 2.el satmak ıstıyorum sızce hangısını satmalıyım? LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu...
Geri