Arama sonuçları: *

1. D

Yeni monitörümde ghosting sonucu

Arkadaşlar yeni dellaw2724dm monitörümdr video ve fotoğraf çektim sanki ghostinf fazla gibi tam anlamiyorum yardimci olurmusumuz Fast ips bir monitor fast super fast ve extreme nmodu var normalde test ettim
  2. D

Yardım MSİ 274QPF E2 ALINIR MI

Arkadaşlar merhaba 2 3 aydır farklı modeller deniyorum fakat içime bir türlü sinen modeli bulamadım aradigim ozellikler 2k ips hdr (giris seviyeside olsa)165hz ve üzeri 8 Bit + frc ile de olsa 10 bit Lenovo r27qe aldım kronik sorunlu geldi Asus rogx27acs aldim mat kaplamasini begenlemdim ayrica...
  3. D

Monitör seçimi konusunda fikir

Merhaba arkadaşlar Bütçem 12k Monitörde aradığım özellkkler 2k ips 144 hz ve üzeri hdr olan giris seviyesid eolur ama bahsedecegim problemi olmayan bir hdr ariyorum ve yuksek renk dogrulugu ve kontrasta sahip bir model ariyorum daha önce lenovo r27qe aldim hala suan elimde ama ölü pikselli...
  4. D

MONÌTÒR RENK AYARLARI HAKKINDA

Merhaba arkadaslar elimde lenovo r27qe vardi ölu pikselli bende bu sirada dell aw2724dm aldim bugun geldi kutu malzeme vs premium hissetirsexe lenovo gozume daha doygun ve hdr da daha basarili geldi hdr 400 olsada ikisindede farkli modlar denedim ama dell hep daha sicak geliyor gozume ve...
  5. D

Mediamarkt'tan Monitör Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Merhaba arkadaşlar mediamarkttan lenovo r27qe model monitörü satın alacağım 8500tl ye 3 taksit fakat çok sorunlu bir nodel olduğundan hatalı gelme ihtinali yüksek mediamarktı aradiğimda eğer ölü pixel vb olursa lenovoya iletttiklerini söylüyor lenovoda 5 pixel aşagisini kabul etmiyormuş nasil...
  6. D

GAMÌNG GENTR SIPARISIMI IPTAL ETTI

Daha once bu duurumu yasayan varmi iyzico ile odedim sipaeisim iptal oldu neden olabilir
  7. D

DELL AW2724DM NASILDIR ?

Merhaba dell aw2724dm model monitöre bakiyorum normalde lenovo alacaktim ancak çok sorunlu ayrica fiyatida 7k bandinda degil artik 10.999 a gamimg gentr de var buradan Alınır mı? ve kullanan varmi yazilar kotu gizukmesi vs bir problem yasayan
  8. D

YARDIM! ACİL MONITOR SECIMI

Dell aw2724dm /LENOVO R27QE /ASUS ROG XG27ACS ARASINDA ACİL SEÇIM YAPMAM LAZIM YARIN SIPARIS OLUSTURUCAZ HANGISI ALINIR BUTCE 12 K LEMOVO 8.500 VATANDA DELL 11K ROG KUPONLA 9K
  9. D

ROG XG27ACS VS DELL AW2724DM

Monitör seçim aşamasinda sona geldim arkadaşlar lenovo r27qe iadeye gitti bu iki model arasinda kaldim epey puanlari epey yakin hangi model sizce amazondan alacagim dell 11.500 Asus 10.300 gaming gen tre den alirsam dell10.999 sizce hangisi ?
  10. D

MONİTÖR ÖNERİSİ 2K 27 İNÇ

Arkadaşlar acil monitöre ihtiyacim var butce 15 k ya kadar çikabilir 2k 27 inç ips hdr olan önerileriniz varmi lenovo aldim kronik sorunlu dell aw2724dm var aklimda 11.500 civari baska modellerde var asus tuf vs önerilerinizi bekliyorum acil almam gerekiyor elimdekileri iadeye yolladim:)
  11. D

MONİTÖR SEÇİMİ YARDIM

Merhaba arkadaşlar lenovo r27qe model monitörü defalarca satın aldım fakat kalite kontrol çok zayif olduğundan hep kusurlu geldi ve stok azaldiğindan şuan fiyatlari 9 10 bin civarına çektiler şuan değisim talebinde bulunduğum bir yer var mediamarkt lenovoya son bir şans vermek istiyorum 5 kere...
  12. D

LENOVO R27QE MONİTÖRÜ OOAN ARKADAŞLAR

Merhaba hepsburadadan aldığim üründe foroğraflarsa belirttiğim gibi ekranda soeun yaratmasada sdişarıdan net şekilde belli olan bir açıklık bulunuyor bastırınca kapanıyor fakat geri atıyor kendini bu monitöre sahip arkadaşlar cihazlarinı kontrol edebilirler mi ayni açiklik kendilerinde var mı diye
  13. D

Lenovo R27qe monitör kasa ile panel arasındaki boşluk Hk.

Selamlar arkadaşlar, Yeni aldığım Lenovo R27qe monitörde dikkatimi çeken bir durumu sizlerle paylaşmak ve aynı modele sahip olanların da kontrol edip geri bildirim vermesini rica ediyorum. Monitörün sağ tarafında, ekran ile çerçeve (kasa) arasında küçük bir boşluk var. Bu boşluk dışarıdan...
Geri