Arama sonuçları: *

1. L

Monitörün içinden geçtim yardım

Arkadaşlar monitöre kablolu ince kulaklık fırlattım böyle oldu bunun tamiri falan ne kadardır ya anlayan var mı? nolmus
  2. L

Samsung 144Hz 4ms monitör alınır mı?

Arkadaşlar selam...
  3. L

1500TL Monitör önerir misiniz?

Maksimum 1500TL'ye 144Hz monitör önerir misiniz? Tercihim VA ve IPS'den yana.
  4. L

Maks 1800TL Monitör önerir misiniz?

Maksimum 1800TL 144hz 1ms IPS panel olsun. Pivot olursa iyi olur. Lenovo öneriyor bir tanıdığım nasıldır?
  5. L

Monitörde siyah gölge.

Arkadaşımın bir monitörü var modelini tam bilmiyorum ve alt tarafında siyahbir gölgelenme var ışık sızması zaten var da bu başka bir şey. Oyunlarda masaüstünde falan filan full böyle. Neden olabilir? Çözümü var mı?
  6. L

Yardım Panel seçimi.

Arkadaşlar selam. Monitör alacağım genellikle oyun için bazen video izlerim nadiren de dizi izlerim yani oyun için kullanacağım. VA panel bir monitör var ASUS TUF serisi fakat IPS panel varken pişman olur muyum? Bildiğim kadarıyla ips paneller pahalı ve msleri yüksek oluyormuş. Şunları...
  7. L

İnternetten monitör alınır mı?

Herkese selam. Aslında mağazalardan monitör almak istiyordum fakat mağazada istediğim model yoktu. AOC 24G2U modelini almak istiyorum fakat internetten ölü pixel sorunları yaşamaktan korkuyorum. Güvenebileceğimiz bir kaynak var mıdır?
  8. L

HDMI to VGA kullanmak...

Arkadaşlar merhaba! Benim monitörüm biraz eski 75hz 5ms ve hdmi girişi yok. Kısa süreliğine yeni monitör alana kadar aktif dönüştürücü kullansam bilgisayara zarar verir mi? Bozulmasından çok korkuyorum...
Geri