Arama sonuçları: *

1. swindler

Monitör overclock timeout kapatma

Beyler yeni lenovo r25f30 monitörünü aldım 240 dan 280 e overclock yapılıyor fakat monitör 30 dakikada bir bu ayarı kapatıyor. Bunu nasıl cozerim?
  2. swindler

7500tl 280hz monitör önerisi

Beyler şimdi benim bir tane 2k 27 inç bir monitörüm var. Öbür monitörüm 24 inç 144hz onu satıp 280hz lik bir şey alacağım. simetrik dursun diye yine 27inçlik bir şey istiyorum ama 1080pde kullanacağım için kötü olurmu acaba? Bide genelde fps oyunu oynayacağım için o monitörden 24 inç daha uygun...
  3. swindler

Aşağıdaki monitörlerden hangisi daha iyi?

Gigabyte g27q - asus vg27aq1a - twisted minds tm272qe - msi g272qpf - koorui gn07 - aoc q27g4x. Hepsini öneri konularından aldım hepsinede güzel diyorlar ama hangisini almalıyım?
  4. swindler

Monitörlerden hangisi daha iyi?

Asus vp249qgr mi daha iyi yoksa samsung odyssey g3 mü? Samsunglarda ghosting sorunu oluyor diyorlarda onun dışında o fiyatlarda asusdan daha iyi bir monitör varmı?
  5. swindler

2k oled monitör tavsiyesi 30k

Beyler oled monitörlerin fiyatlarını çok bilmiyorum ama 30un üstüne çıkmak istemiyorum. Fiyat performans olarak en uygunlarını atabilirmisiniz?
  6. swindler

Öneri 1080P Tv Önerisi Lazım

Beyler kaliteli bir şekilde ps4 oynayabileceğim film/dizi izleyebileceğim 1080p bir tv istiyorum ikinci el yanlısı değilim sizce bunları karşılayan en ekonomik ne olabilir veya en az cepten ne kadar çıkar?
  7. swindler

Vesa uyumluluğu olmayan monitöre askı aparatı takılırmı?

Merhaba Everest M-335 monitörüm var ürünü internette bulamadığım için link atamadım vesa uyumluluğu yok duvara askı aparatı ile asabilirmiyim asılabiliyorsa asabileceğim bir tane atarmısınız
  8. swindler

Display to hdmi dönüştürücü önerisi

Beyler bana 144 hz freesync destekleyen bi DISPLAY TO HDMI önerebilir misiniz?
  9. swindler

Alttaki monitorlerden hangisi

Beyler https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwi6v8bx8YjxAhUNyBgKHe21CpEYABAEGgJsZQ&sig=AOD64_0r15CXtf7k196qLNs9OTH3oJFohw&ctype=70&q=&ved=0ahUKEwjftb7x8YjxAhXLAxAIHbmiANQQww8IpwY&adurl= Bumu yoksa bumu...
  10. swindler

Ekteki monitör iyi mi??

Beyler monitör alacağımda https://www.hepsiburada.com/dell-s2422hg-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-curved-gaming-monitor-p-HBCV000003SDYL?magaza=Tekramarket Bu iyi mi? sizce daha iyisi varsa bu fiyatlarda yazarmısınız
  11. swindler

40-60 lira display kablo önerisi

Beyler monitörüm bu...
  12. swindler

LP140WH4 Lcd control kart

Beyler bozuk bi laptopum vardı lcd sini çıkardım da LP140WH4(TLC1) bu lcd ye en ucuz hdmi kontrol kartı bulurmusunuz saolun
  13. swindler

1600TL Bütçe ile Fiyat/Performans 144HZ Monitör Önerisi

Beyler en fazla 1600 liraya 144 hz freesync ips monitör bulabilirmisiniz. Bide tipi güzel olursa iyi olur
  14. swindler

VGA'dan HDMI Dönüştürücüsü Önerebilir misiniz?

Beyler 2.monitör alcam fakat ekran kartında bir tane hdmı çıkışı var display vga dönüştürücü atabilirmisiniz
  15. swindler

75hz en iyi monitor.

Beyler 75 hz 23.8 inc 1ms(illada gerek yok 1mse) ve display portu olursa iyi olur en iyi monitor 1000 lirayi asmicak
Top Bottom