Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Monitör Çıkış Birimi Midir?

Bazı kaynaklarda hem giriş hem çıkış bazıları da yalnızca çıkış diyor. Bu konuda bilgi sahibi olan biri nedeniyle beraber yazarsa sevinirim.
  2. B

2K Monitörde Kötü Görüntü

Selamlar 2K 27inç monitörüm var. ama youtube'da 1080p video izlerken görüntü 480p gibi geliyor. Laptopta 1080p izlemek daha zevkli şuanda. Bunun bir çözümü var mıdır?
  3. B

1 Ölü Piksel için Değer Mi?

Selamlar bugün yeni monitörüm geldi. Laptopa taktım ölü piksel testi için. 1 ölü piksel çıktı ama çerçeveye çok yakın sizce değiştirmeye gerek var mı? Yeni bir tane alırsam ondan 2 tane çıkar falan diye korkuyorum. Monitör...
  4. B

Samsung LC27JG54 alınır mı?

Normalde 1080p alacaktım ama bunun fiyatı çok iyi geldi. Tek eksi yönü yükseklik ayarının olmaması sizce çok sorun yaratır mı...
  5. B

2K Monitör Önerisi

Normalde 144hz 1080p monitör alacaktım fakat bu monitörü gördüm. Ekran kartı 2070S düşündüğümden tam performans için 2k daha iyi olurmuş. Bu monitörü kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan var...
  6. B

ViewSonic XG2405 Alınır Mı ?

Bu fiyat bandında 165 hz monitörde var.Ancak bu monitör IPS . 144 ile 165 arasındaki fark önemli midir? 24g2u ile aralarında çok fark yok ama bunun tasarımı daha çok hoşuma gitti. Bütçem 1800 TL.
  7. B

144HZ Monitör Önerisi

Yaklaşık 1300 tl bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom