Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Çözüldü✓ 144hz Monitörüm 60hz kaldı

Arkadaşlar yeni monitör almıştım ölü piksel çıktığı için değişime yolladım fakat şimdi 144hz olan monitörüm 60hz çalışıyor. ayarları sıfırladım tekrar aç kapa yaptım, yok ayarlarda 144hz e çekmeme rağmen 60hz çalışıyor. Nasıl çözerim bilmiyorum
  2. kelomerosan

Lenovo Legion R27QE 27 geldi ama parlaklık kısık, ölü piksel de çıktı :)

Arkadaşlar çözmeye çalıştım ama beceremedim, lenvo g24-1O kullanıyordum ve yan yana olunca çok fark ediyor aralarındaki parlaklık farkı çok göze batıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim, ayarlarını kurcaladım şu an hdr 400'de ve kapatınca çok kötü gözüküyor 1731687648 Boş verin arkadaşlar ölü...
  3. kelomerosan

Msi Mag 275QF vs Gamepower Sonic T80

Arkadaşlar fiyat olarak aynı kategoride değiller farkındayım ve bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse öyledir, ama aradaki fark ne onu çözmeye çalışıyorum malzeme kalitesi ve marka dışında. aradaki 1.5 fiyat farkı benim için çok, gamepower alırsam ne kaybederim
  4. kelomerosan

Çözüldü✓ 2K Monitör ne önerirsiniz

Maksimum bütçem 6-6.5k daha düşük olursa güzel olur. Birkaç şey gördüm ama 2k da çok fazla bilgim yok. Kasım indirimlerinde mümkünse ips ve 144hz'in aşağısına düşmeyecek monitör bulursam ne mutlu bana :D https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQM3PDP2?tag=akakceprime-21&psc=1...
  5. kelomerosan

Yeni monitörüm geldi ama standını kuramadım ve nasıl test edeceğimi bilmiyorum

Arkadaşlar 2 günde kargodan geldi. Abdullah abinin de tavsiyesiyle Lenovo G24-10 aldım. Şimdi oyun da oynadım(144hz fark etmez önemli değil diyordum yanılmışım :D) iyi hoş ama yamuk duruyor standında, öne arkaya eğilmiyor ve kullanım kılavuzunda düzgün bir şey yazmıyor. Ayrıca monitörü test...
  6. kelomerosan

Lenovo G24-10'dan çıkan hdmi ile 144hz kullanabilir miyim?

Arkadaşlar her ne kadar çerçeveleri kalın olsa da boyu benim için daha önemli olduğundan HP 22X yerine bunu tercih ettim. Şimdi anladığım kadarıyla içinden sadece HDMI kablosu çıkıyormuş, peki bu kabloyla 144hz den yararlanabilir miyim yoksa illa display port almak zorunda mıyım? Ayrıca HP den...
  7. kelomerosan

Yardım 1200 TL ye HP 22x mi Lenovo G24-10 mu?

Arkadaşlar sonunda üniye gitmeden monitörü alıcam ama bu ikisi arasında kaldım. İkisi de iyi gibi hangisini almak daha mantıklı? Lenovo 24 inç ondan daha mantıklı geldi ama gene de danışayım dedim. Ayrıca bütçeyi 1 kuruş arttıramam...
  8. kelomerosan

Yardım 1.200 TL monitör önerisi

Arkadaşlar 1.000tl bütçem vardı sağolsun ailem yardımcı oldu 1.200 tl oldu bütçem. İtopya indiriminde birkaç monitör gördüm ama hangisini almak daha mantıklı bilemedim. De şimdi yazarken fark ediyorum bunlar tn ve va panel. IPS şahsen önem verdiğim bir şeydi hz sinden. Acaba direkt 1.000 tl ye/...
  9. kelomerosan

Max 1200 TL ye monitör önerebilir misiniz?

Arkadaşlar birkaç hafta önce monitörüm bozuldu. En maksimum 1200 tl ödeyebilirim 1000 tl daha çok tercih ederim. 144 hz olması beni ilgilendirmiyor 60 hz yeterli, ips paneli tercih ediyorum, boyu aşırı önemli değil. Şimdiden teşekkürler :) (not bu özellikteki monitörlere ok im yani daha ucuza...
Top Bottom