Arama sonuçları: *

1. StjeR

Yeni monitörümde 10 bit ve HDR kullanamıyorum

MSI G272QPF Model monitörü aldım, özelliklerinde 10Bit gözüküyordu ama şuan display ayarlarında girdiğimde 8Bit gözüküyor, AMD ayarlarından 10Bit yaptığımda yine 8Bit oluyor. HDR açtığımda 60Hz'ye çekiyor monitörü, ama tekrar 165hz yaptığımda ekran 480p gibi gözüküyor, bir türlü çözemedim. Ne...
  2. StjeR

Çözüldü✓ MPRT ne demek ne işe yarıyor?

Yeni monitör aldım kendime bu hafta, MSI G272QPF. MPRT diye bir ayar var ama duyup durmama rağmen ne demek olduğunu veya ne işe yaradığını bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?
  3. StjeR

Bu iki monitörden hangisini almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/MSI-G272QPF-FLAT-RAPID-2560X1440/dp/B09XTQSHWY/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=4V7IS&content-id=amzn1.sym.19dcc845-3116-4bb9-bedb-33ec208698e9%3Aamzn1.symc.adba8a53-36db-43df-a081-77d28e1b71e6&pf_rd_p=19dcc845-3116-4bb9-bedb-33ec208698e9&pf_rd_r=5VBE9D5YQ53EV03FMZGJ&pd_rd_wg=B0R...
  4. StjeR

Aryond V1.3 Monitör güzel midir?

Yakın zamanda RX6700XT almayı düşünüyorum, 2K monitör almak istiyorum dolayısıyla. Fiyatına göre iyi midir bu monitör? https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v1-3/
  5. StjeR

Gamebooster monitör alınır mı?

Linkteki monitörü görüp duruyorum, özellikler çok güzel gözüküyor fiyata göre ama markanın kaliteli bir ürününü bilmiyorum. Güvenilir midir sizce...
  6. StjeR

1080p 165HZ IPS Monitör önerisi

Pivot özelliği olması güzel olur, çok yüksek ihtimalle amd ekran kartı kullanacağım ama nvidia kullanma ihtimalim de var. Markası kronik sorun vb. çıkarmayacağı sürece inanılmaz önemli değil.
  7. StjeR

Eski monitörü 1080p çalıştırmak zararlı mıdır?

Eski bir monitörüm var 1360x768 çalışıyor, Exper marka bir monitör 18inch sanırım. İkinci monitör olarak kullanıyorum, windows ayarlarından 1080p yapabiliyorum ama bu monitöre bir zarar verir mi? Ayrıca ekranda kocaman "Kriter Dışı" yazıyor onu nasıl giderebilirim?
  8. StjeR

1080p 165Hz Monitör önerisi

Arkadaşlar piyasa fiyatlarından haberim olmadığı için bütçe vermiyorum o yüzden esnek davranabilirsiniz, ama ortalama fiyata yakın şeyler olursa güzel olur açıkcası. Panel kalitesi beni üzmeyecek bir monitör almak istiyorum. Ayrıca marka takıntısı yapmalı mıyım? Monitörlerde kesinlikle alma...
  9. StjeR

BenQ XL2411 yeni ekran kartlarıyla kullanmak

Arkadaşlar XL2411 monitörüm var ve RX580 kullanıyorum fakat birkaç ay içerisinde ekran kartımı yükselteceğim ve muhtemelen kartta DVI girişi olmayacak. Monitörde yalnızda HDMI ve DVI girişleri var, hdmi girişi 144hz desteklemiyor. Ne yapmalıyım? Dönüştürücü vs. ile 144hz kullanabilir miyim?
  10. StjeR

CRU Programı ile özel çözünürlük oluşturamamak

Arkadaşlar merhaba, bu forumdaki bir konuda adam rehber hazırlamış. Orada dediklerini yaptım, CSGO için 1920x1440 çözünürlük eklemek istiyorum, alttaki fotoğrafta gördüğüz şekilde Detailed Resolution'ı ayarladım, PC'ye restart attım fakat çözünürlüğü ne oyunda ne de Windows görüntü ayarlarında...
  11. StjeR

HDMI To VGA Görüntü bozukluğu

Eski bir monitörüm var, 2.monitör olarak kullanabilmek için aktif bir dönüştürü aldım ilk başta görüntü geliyor fakat sonradan ekran bembeyaz karıncalanma şeklinde değişik bişilere evriliyor (Bozuk televizyon gibi) görüntü ayarlarına girdiğimde monitör hala orada takılı gözüküyor ve mousemi sol...
Top Bottom