Arama sonuçları: *

1. A

Aras kargo monitör kargosu için iyi mi

amazondan VG2708-4K monitör almıştım şimdi aras kargoya verilmiş daha önce 1 şey daha almıştım onda sorun çıkmamıştı monitör için nasıl peki?
  2. A

8k bütçeye monitör önerisi

2k görüntü kalitesi güzel 2. monitör yapmak için monitör arıyorum nb f80 ile dik kullanmak istiyorum önerir misiniz [H3 id='Q27G4XF+nasl']Q27G4XF nasıl[/H3]
  3. A

Bu monitör alınır mı indirime girer mi

https://www.trendyol.com/aoc/q27g4xf-27-180-hz-0-5-ms-adaptive-sync-qhd-fast-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-881118987?boutiqueId=61&merchantId=4367
  4. A

Bu 2 monitör nasıldır kötüyse başka monitör önerir misiniz

2k 27 inç monitör arıyorum 2. monitör ve dik olarak nb f80 ile kullanmak için koorui viewsonic yardım eder misiniz bütçem 7-8k
  5. A

AOC Q27G42XE 2k 180 hz ips monitör nasıl

2. monitör olarak kullanmak istiyorum nb f80 ile kullanabilirim sanırsam https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT4R1N9N?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  6. A

Koorui G2722P monitör nasıl?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPHFNXJM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1 bi tane arkadaşın önerisinde gördüm 8 bit+ rfc varmış istediklerime uyuyor markanın kalitesi falan nasıl bilen var mı?
  7. A

2k 27 inç ya da 1080p 24 inç monitör önerisi

nb f80 ile 2. monitör ve dik olarak kullanmak istiyorum biraz büyük olursa daha rahat kullanırım ama 27 inç 1080p olursa muhtemelen görüntü kalitesi kötü olur sizce 2. monitör olarak 1440p kullanılır mı ekran kartım 9070 xt nitro+
  8. A

1080p ips 180 hz monitör önerileri

birkaç tane önerir misiniz o modellere indirim geliyor mu diye bakmak için?
  9. A

2. monitörü dik olarak koymak için monitör standı önerir misiniz

nb f80 in mekanizması ona izin vermiyor gibi geldi?
  10. A

Yardım 2. monitör olarak hangi boy ve hangi model almalıyım

2. monitörü genel olarak yazı için kullanacağımdan monitör standıyla dik olarak kullanmak istiyorum görüntü kalitesi yüksek olsun hz yüksek olmasın 120-180 arası olsun 24 inç yeter mi yoksa 27 inç mi bakmalıyım? 27 inç tercih edersem muhtemelen aynı ekrana 2 farklı sekmeyi açtığımda daha rahat...
  11. A

Monitör standı ve monitör önerisi

2. monitör olarak kullanacağım tercihen beyaz olsun ama çerçevesi ince olursa siyah da olabilir fark etmez 1080p 24 inç olsun görüntü kalitesi ve renkleri yüksek olsun hz önemsiz bunun yanında monitör standı nb f80 önermişlerdi başka önerisi olan var mı ya da f80i hangi satıcıdan alsam iyi olur...
  12. A

Monitör+monitör standı önerisi

2. monitör olarak kullanacağım ders çalışırken not okumak ve yazı okumak için kullanıyorum o yüzden dik olarak kullanırım 1. monitörüm 360 hz oled 2k o yüzden 2. monitörün hzsi pek önemli değil görüntü kalitesi güzel olsun yani fiyat görüntü kalitesi için artabilir ama hz için artmasın 1080p...
  13. A

1080p görüntü kalitesi yüksek monitör önerisi

görüntü kalitesi hzden daha önemli 2. monitör olarak monitör standına takıp dik olarak kullanacağım bütçe monitör için 4.5-5k stand için 1-1.5k
  14. A

1080p 2. monitör önerisi

derslere yazı ve şekil için kullanacağım için görüntü kalitesi iyi olan hzsi ortalama 1080p ips monitör önerir misiniz en önemli şey görüntü kalitesi fiyatı pahalı olmasın 5k falan yeter galiba monitöre bir de monitör standı alıp ona takıp dik olarak kullanmak istiyorum
  15. A

Hdr ayarları yardım eder misiniz

g6 oled 360 hz monitörde hdr ile forza oynamak istiyorum ama hdr ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum birisi adım adım anlatabilir mi lütfen
  16. A

Monitör standı uyumlu 2. monitör önerisi

oled monitörün yanında l24i-10 kullanıyorum pivotu bile yok baya eski monitör zaten yazı tarzı statik şeylerde kullanıyorum monitörü yüksek hz olmasın ama görüntü kalitesi yüksek olsun yani
  17. A

Neden 120 hzden direkt 360 hzye geçince gri bozuk ekran veriyor

g6 oled 360 hz sahibiyim 120 hzden 240 hz sonra 360 hz geçince düzgünce geçiyor 120den 360 geçince ekran bozuluyor geri 120ye atıyor
  18. A

Yardım G6 oled 360 hz kullanım önerileri

görev çubuğunu gizledim siyah arka planlı hareketli bir arka plan yaptım ayarlarını nasıl yapmalıyım koruma ayarları vs detaylıca lazım uzun yıllar kullanmak istiyorum çünkü
  19. A

Yardım G6 oled 360 hz display port ile bağlanmıyor

hdmi kablo ile 360 hz alamadım hdmi ile görüntü geldi display port ile görüntü gelmedi no signal diyor nasıl çözerim imdat
  20. A

Yardım Monitör önerir misiniz acil

yarın alacağım samsung g6 oled 240 hz öğrenci indirimiyle 21k bunun dışında bütçemin içinde 2k 240 hz ips panel alabilirim hangisini önerirsiniz?
Geri