Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
Monitör temizliği nasıl yapılmalı, IPS Ekran kullanıyorum ve bazı lekeler var ekranda ama nemli bir şey ile temizlemeye korktum lütfen yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar selamlar yeni sistem topladım, ekran kartım 144 hz ama HDMI kullanıyorum ondan dolayı 120 hz oluyorum 120 fps üstüne çıkarsam monitör zarar görür mü (ekran yırtılması vb) ?
Yüksek FPS 120 Hz üstünde akıcılığı engeller mi ?
Arkadaşlar selamlar yeni monitör aldım ama rnek ayarlarını nasıl yapıcam bilmiyorum ve sanırım bir kaç sorun var ama tam anlamadım yazılar böyle çok keskin gibi ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.
Arkadaşlar selamlar 144 Hz monitör almıştım kasam daha gelmedi test amaçlı laptopa bağladım fakat çözünürlük 1920x1080 fakat 60 Hz alabiliyorum Hdmi ile bağlandım 120 vb görmüyor yardım eder misiniz.
Ekran kartı laptopun 920mx
Arkadaşlar selamlar ben monitörlerde yırtılma olaylarını bilmiyordum (veya ona benzer bir şey) bunun önüne geçmek için ne yapmalıyım. 144hz monitörüm var.
İyi günler arkadaşlar, monitör ve kasa aldım ama kasa daha gelmediği için monitörü test edemiyorum. Olası bir ölü piksel sorununda ne yapacağım iade için kaç gün gerekiyor. Hepsiburadadan aldım.
Arkadaşlar selamlar monitör olarak bu monitörü aldım aynı fiyat bandında daha iyi bir ürün var mıdır ?
Aldım ama merak ettim yinede.
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg24vq-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-pm-HB00000R2YJW
Arkadaşlar selamlar yeni sistem topladım ve 144hz monitör arıyorum piyasayı pek bilmiyorum ama o dönen monitörler çok hoşuma gidiyor. Uygun fiyatlı alabileceğim veya biraz daha ekleyip alabileceğim monitör önerir misiniz ?