Arama sonuçları: *

1. Gagafa

Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi

Selam arkadaşlar 15 k kadar bütçem var ama 15 k veresim yok 12 -13 arasında fiyat verebilirim yinede önermek isteyen önerebilir duruma göre benim aklımds monitör var ama nasıl daha iyisi varmı bilmiyorum KTC 27″ H27E6 Koorui G2721E 27 [H3...
  2. Gagafa

Yardım Selam arkadaşlar monitör seçimine yardım edebilirsiniz

Bütçem 14 k kadar çıkıyor ama hepsini veresim yok açıkcasa f/p bir şey istiyorum aklımda şu monitörker var hangisini alsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim Samsung G65b ama sanırım Stok bitmiş 16 k civari [H3...
  3. Gagafa

Yardım 10-12 arası monitör önerisi 2 k 27 inch

Selam arkadaşlar 2 k 27 İnch bir monitör bakıyorum oyun ve film için alıcam oynadıpım oyunlar hikayeli genel olarak fps çok daha az oynarım benim için o yüzden renk görüntüsü önemli bu fiyata alabileceğm en iyi görüntü kalitesine sahip ve sorunsuz monitör bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. Gagafa

Yardım Koorui G2721E 27 İnç Monitör, bu monitörü almayı düşünüyorum nasıl bir monitör

Selam arkadaşlar bu monitör baya hoşuma gitti bir sıkıntısı varmı herhangi bir olü piksel ghosting ışık sızması pivot sıkıntısı vb varmı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bu fiyat civari 3 4 monitör daha var aklımda olmadı onlara yönelicem
  5. Gagafa

Yardım 10 k monitör 2 k 27 inch öneri

Büyçe 10 k AAA oynayan biriyim alabileceğüm en iyi f/p paranın hakkını veren bu fiyata 2 k 27 İnch bir monitör önerisi fps az oynarım hikaye odaklı
  6. Gagafa

Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi önerir misiniz??

Arkadaşlar bütçem 10 k 2 k 27 İnch renk ayarları iyi ortalama hz bir monitör lazım hikayeli oyun oynuyan birisiyim çoğunlukla fps de oynarım ara sıra bu fiyata en iyi alabileceğim monitör nedir baya bir monitör var çok fazla anlamıyorum monitörlerden KTC 27″ H27E6 bu monitör varmışmış ama stokta...
  7. Gagafa

Yardım 10 k fiyata alabileceğim en iyi monitör

Selam arkadaşlar 10 k bütçem var 2 k 27 İnch monitör bakıyorum bu fiyata alabilileceğim en iyi monitör ne olabilir hikayeli oyun oynarım çoğunlukla
  8. Gagafa

Yardım KTC 27" 300HZ 1MS 2K IPS Pivot Monitör indirimde gelirmi

Selam arkadaşlar [H3 id='KTC+27+300HZ+1MS+2K+IPS+Pivot+Monitr+bu+monitrn+iyi+olduunu+sylediler+indirime+girermi']KTC 27" 300HZ 1MS 2K IPS Pivot Monitör bu monitörün iyi olduğunu söylediler indirime girermi[/H3]
  9. Gagafa

Yardım 2 k monitör önerisi 10 k ya kadar

Aaa oyunlar oynayan birisiyim 2 k monitör bakıyorum en fazla 10 k bütçem var yardımcı olursanız sevinirim
  10. Gagafa

Yardım 2 k Monitör önerisi bütçe 10 k

Selamlar 2 k 27 İnch hikaye odaklı daha fazla oynamak için monitör arıyorum yarıdmcı olabilirsiniz sevinirim
  11. Gagafa

Yardım Selam hocamlar Monitör önerisi

Selam arkadaşlar 2 k 27 İnch monitör alacam hikaye ağırlıklı oynayacağım bütçem 10 k
  12. Gagafa

Selam arkadaşlar monitör önerisi

Arkadaşlar başlıkts gördüğünüz üzere monitör bakıyorum 2 k 27 İnch arıyorum genel olarak biraz Hikaye daha fazla oynayacağım fps de oynarım ama aaa daha fazla oynarım bütçem 10 K
  13. Gagafa

Dostlar monitör almayı düşünüyorum 1 2 hafta içinde zam gelirmi indirim gelir mi

Arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi acele etmem gerekiyormu yoksa hemen alayım mı
  14. Gagafa

Kasımda monitörler indirime girermi

Arkadaşlar kasımın 15 20 arası Monitör alıcam cevap verirseniz sevinirim
  15. Gagafa

Arkadaşlar 2 k monitör önerisi

Hikayeli oyun için alıcam bütçem 8 k en fazla 9 k ya kadar çıkabilirim bu fiyatın aşağıdıda olabilir ne önerirsiniz
Geri