Arama sonuçları: *

1. Brysf

2K monitörü 1080p oynanırsa sorun olur mu ?

monitöre herhangi bir zararı olur mu ekran kartı alana kadar böyle kullanıcam monitörün piksellerine veya herhangi birşeye zarar gelir mi ?
  2. Brysf

Çözüldü✓ 2K Ips Monitör Önerisi

maksimum bütçem 12 bin daha iyi bir öneri gelmezse Msı P274QPF E2 alacağım
  3. Brysf

Yardım Samsung Odyssey G5 50D Monitör Alınır mı ?

normalde Msı G274QPF E2 Alacaktım ama fiyatı uçmuş baya bu model alınır mı srgb oranı nasıldır ? https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g5-g50d-27-inch-180hz-ips-qhd-ls27dg502euxuf/
  4. Brysf

Çözüldü✓ Monitör kolunu doğru takmış mıyım ?

North Bayou F80 monitör kolunu Msı G274QPF E2 Modeline taktım herhangi bi yanlış bir şey var mı bakabilir misiniz ?
  5. Brysf

Yardım Monitörün Yükseltme Ayakları Tam Oturmuyor ?

arkadaşlar monitörüme Nort Bayou F80 kolu takacağım ama yükseltme vidaları tam oturmuyor ne yapmam lazım bi yere kadar dönüyor zorlamak istemiyorum
  6. Brysf

Yardım Monitörün Kapatma Tuşunu Bulamıyorum

arkadaşlar monitör yeni geldi ölü piksel testi yaptım ayağını takmadan önce ama kapatma tuşunu bulamıyorum direk fişten mi çekicem monitör Msı G274QPF E2
  7. Brysf

Yardım Msı G272QPF E2 Monitör Alınır mı ?

bu monitör alınır mı ? kronik sorunu var mıdır normalde G274QPF E2 alacaktım fakat fiyatı çok yüksek aradaki farklar da kullanmayacağım şeyler 274'de hdr 400 type c portu var 272'de yok hdr kullanmıyorum zaten beğenmediğim için type c de çok önemli değil bilgisayadan şarj ederim nolacak 9k'ya şu...
  8. Brysf

Öneri Msı G272QPF E2 İndirime Girer mi ?

Bu monitörü bu fiyatta almalı mıyım yoksa indirim bekleyeyim mi ? gaming gecesinde indirime girebilir mi ? bu arada rehberi sağolsun bu monitörü tercih ettim sağolun @Tayfunss hocam MSI 27" G272QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR...
  9. Brysf

Yardım 2K F/P Ips Monitör Önerisi

Maks 10k bütçem var daha önceden Lenovo R25-İ kullanıyordum sorunsuz bir modeldi sattım yine sorunsuz bir model önerisi istiyorum pivota gerek yok zaten kendi monitör kolum var önerilerinizi bekliyorum dostlar
  10. Brysf

Yardım Monitörümü Satmalı mıyım ?

Lenovo R25-İ monitörüm var yeni toplayacağım sistem 2k için olacak sizce satayım mı 5 bine alıcısı çıktı fiyatı iyi mi
  11. Brysf

Oled Monitör Alınır mı ?

Oled monitörler gerçekten çok hoşuma gidiyor mesela şu attığım msı modelini çok beğendim fakat bu oled panellerdeki yanma olayını pek anlayamadım mesela msı bu üründe 3 yıl yanma dahil garanti veriyor 3 yıl bittikten sonra yandı diyelim panel çöp mü olacak bir de değer mi sizce bu parayı oled...
  12. Brysf

Öneri 2K Ips Monitör Önerisi ?

Maks Bütçe 15k Sorunsuz kaliteli paneli olan bir model önerir misiniz pivot olması çok önemli değil şuanda Lenovo R25-i var bende fakat 2k için sistem topluyorum bu monitörü satacağım
  13. Brysf

5K Bütçe Ips Monitör Önerisi

Tamamen oyun için kullanılacak monitör kronik sorunu olmayan ölü piksel çıkarsa değişim yapılabilcek monitör arıyorum pivot özelliği ve hoparlör olursa çok iyi olur dostlar
  14. Brysf

Yardım North bayou f80 yükseltici kullanmalı mıyım

Dostlar lenovo r25i monitör için aldım bu plastik ayakları kullanmalı mıyım iyi mi olur kötü mü sağlamlık açısından
  15. Brysf

Yardım Lenovo Legion R25İ monitör ayarı

ekranın renk ve gecikme ayarları nasıl olmalı bir türlü yapamadım
  16. Brysf

Yardım Monitörün Ayarlarını Değiştiremiyorum

Lenovo Leigon R25-İ monitör kullanıyorum konsoldan ayarlara girdiğim zaman çoğu ayarı değiştiremiyorum nasıl düzeltirim
  17. Brysf

Lenovo Legion R25-İ Renk Ayarı Hakkında

bu monitörü kullanan çok kişi var ben de dahil monitörde nedense renkler garip geliyordu Srgb modunda kullanıyordum oyun içinde değiştirince farkettim ki özel renk modu çok daha güzel gözüküyor siz de deneyebilirsiniz
  18. Brysf

Lenovo Legion R25-İ Monitör Ayarı Hakkında

forumda bu monitörden alan çok kişi var ben de dahil kullananlar bilir yanıt hızı seviyeleri var ve çoğu kişi hangisi 0.5 ms bilmiyor bugün lenovoyu arayıp öğrendim ki aslında 0.5 ms olması için seviyenin kapalı olması gerekiyormuş seviyelerin yanıt hızını aşağıya ekledim ayrıca sorunuz varsa...
  19. Brysf

Çözüldü✓ Lenovo Monitörden Ses Gelmiyor

lenovo R25İ monitör kullanıyorum ses çıkışında monitör gözükmüyor nasıl düzeltirim bunu
  20. Brysf

Yardım Lenovo Legion R-25İ Monitör Ayarı

yapmam gereken ayarlar nelerdir hdr oyun moduna aldım sadece bir de 1ms veya 0.5 ms nasıl yapacağım acaba yanıt hızı seviyesi kaç olmalı
Geri