Arama sonuçları: *

1. İ

Yardım 27 inç AOC ve LG monitör

Arkadaşlar şu iki monitör arasında kaldım hoparlörün önemi yok pivot olmasa da çok önemli değil benim için LG 400 nit LG en son çıkardığı 2026 model yeni girmiş piyasaya AOC 300 nit VA ekran arada 1000 TL’den az fark var yardımlarınızı bekliyorum...
  2. İ

Yardım AOC VE yeni piyasaya girmiş LG monitör

Arkadaşlar şu iki monitör arasında kaldım hoparlörün önemi yok pivot olmasa da çok önemli değil benim için yardımlarınızı bekliyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27g610a-b-27-1-ms-2k-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html...
  3. İ

Yardım 8000 TL’ye kadar monitör tavsiyesi yardım

Arkadaşlar 2K ya da full HD monitör bakıyorum 7 bin 8000 TL aralığında M2 işlemcili Mac mini de kullanacağım şimdilik Mac mini nin desteklediği Euro track resident Evil gibi oyunları oynuyorum YouTube’dan video seyrediyorum aynı zamanda tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. İ

Yardım Gigabyte G25F2A Monitör 6099 TL

Değerli arkadaşlar bu fiyat aralığında 6000 TL civarları bu monitörden daha iyi bir seçenek mevcut mu sinerji bilgisayar YouTube kanalında incelemiş ve frekans TV geçenlerde satın alıp incelemiş daha önce yeni almış olduğum 2025 model VİEVSonlc VX2757 2K pro monitörü kullandım iki ay boyunca HDR...
  5. İ

Yardım AOC 2026 MODEL monitör yardım tavsiye

Arkadaşlar monitör arıyorum 27 inç aslında 2K olmasını isterim ama 2K bu fiyat aralıklarında düzgün bir şey var mıdır bilmiyorum özellikle 2026 model olmasından dolayı bunu tercih etmek istiyorum bu ürün 2026 model olarak AOC nin Türkiye’ye ilk gelen monitörlerinden tavsiyelerinizi bekliyorum bu...
  6. İ

Yardım Monitör renklerde patlama sorunu

Değerli arkadaşlar Mac mini M2 PC’de renk patlama sorunu yaşıyorum YouTube Safari’den videolarda viewsonic vx2757 2k pro monitöre HDMI kablo ile bağlı genel sRGB PROFİLİNDE SORUN YOK FAKAT RENKLER ÇOK KIRMIZIMSI ÇOK DOYGUN BUNDAN DOLAYI BU PROFİLİ BEĞENMİYORUM diğer Profillerin tamamında ve...
  7. İ

Yardım Usb-C To Display Port Kablo Yardım

Arkadaşlar merhaba şu iki marka arasın da kaldım wıxcon marka hakkında bilgi edinemedim nere malı hangi ülkeye ait güvenilir mi vesaire ama paugge Türkiye merkezli bir Üretici ait ve hakkında daha fazla bilgi mevcut acaba hangisi daha kaliteli farklı Marka tavsiyelerinize de açığım yardımlarınız...
Geri