Arama sonuçları: *

1. B

Yardım ASUS VQ24VQE hdmı ya da display porttan ses alamıyorum

Monitörü yeni aldım sıfır ürün ve elime yeni geçti fakat DP ile bağladığımda ses alamadım HDMI yı denedim gene de ses alamadım yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor? EDİT: Kimse yardımcı olmayacak mı???
  2. B

Asus geri ödeme kampanyası ile alakalı yardıma ihtiyacım var

Asus un yeni kampanyasına güvenerek monitör aldım şimdi ise geri ödeme için form doldurmaya başladım fakat anlayamadığım şey buraya ne yazmam gerekiyor?
  3. B

TN panel mi yoksa IPS panel mi tercih etmeliyim?

2 adet mönitör buldum fakat biir tn panel biri ıps panel ve aralarında 400 tl fark var 400 tl için değer mi ıps almaya yoksa tn panel de kurtarır mı ?
  4. B

VX2458-P-MHD v RM-344, Hangi monitörü tercih etmeliyim?

2 adet monitör buldum fakat hangisini almalıyım emin olamadım tek farkları gördüğüm kadarıyla TN ve IPS panel olmaları sizin düşünceleriniz nelerdir...
  5. B

VX2458-P-MHD v RM-344, Hangi monitörü tercih etmeliyim?

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/viewsonic-24-vx2458-p-mhd-144hz-1ms-hdmi-dp-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_pdp_709669911?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=0.18.8...
  6. B

Monitör olarak televizyon kullanıyorum ekran tam oturmuyor yardım

Başlıkta belirttiğim gibi monitör olarak televizyon kullanıyorum şu an monitör alamadığım için fakat hdmı ile tv ye bağlayınca ekran tv ye sığmıyor ve sağdan soldan yukardan aşşağıdan ekranı aşıyor ve bazı simgeler gözükmüyor nasıl düzeltebilirim. Ekran Kartı Palit Super Gaming OC 6GB
  7. B

Hangisinin daha iyi olduğunu bilemedim

Arkadaşlar şu 2 monitör arasında kaldım hangisi daha iyidir bilemedim sizin düşünceleriniz nelerdir...
Geri