Arama sonuçları: *

1. Frigo Eargasm

Tasarım Için Monitör Önerisi

Arkadaşlar arkadaşım Mimar Sinan grafik tasarım okuyor tasarım için monitör arıyoruz. 9 bine kadar bütçesi var eğer çok önerdiğiniz bir model varsa 10 bine çıkmaya çalışırız. Minimum 2K istiyoruz, renk doğruluğu, parlaklığı iyi sorunsuz panelli bir monitör rica ediyorum tavsiyelerinizi...
  2. Frigo Eargasm

Flat Screen Monitör Önerisi

Arkadaşlar sistemimi dizdim, indirim bekleyip almayı düşünüyordum ama muhtmelen yakında zamanda kampanya yok ve oynamak için can atıyorum. Aradığım monitörde flat screen, pivot, yükseklik ayarı özelliklerini istiyorum. Curved monitörler hem daha göz yorucu hem de renkleri ve parlaklığı hafif...
  3. Frigo Eargasm

7 Bin TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitörden beklentilerim: - Flat Screen - IPS veya TN - Pivot, yükseklik desteği - 200-240Hz Yüksek Yenileme - 2K olursa 180-140Hz'e tamamım. Bütçem en baba 7 bin TL. Altı olursa sevinirim, vade farksız taksitle biraz üstüne çıkabilirim eğer çok çok bunu kaçırma dediğiniz bir şey varsa.
  4. Frigo Eargasm

Samsung 2K 180Hz 32 inç Monitör Alınır mı?

Selamlar, daha çok oyun oynayacağım bir monitör bakıyorum. Oyunlarda belki darboğaza düşerim düşüncesi aynı zamanda artık 2K daha kaliteli oynamak için bu monitör ilgimi çekti. Ayrıca 180Hz olması FPS oyunlarında gayet yeterli. Monitör...
Geri