Arama sonuçları: *

1. M

10-15 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Lol ark survival hikayeli oyunlar tarzı oyunlar oynuyorum film dizi izliyorum yani benim için görüntü yüksek hz dense daha önemli 2k 27 inç bi monitör almayı düşünüyorum çok fazla bilgi kalabalığı var iyi monitörler önerebilir misiniz?
  2. M

AOC 25G4SRE nasıl iyi mi? ?

[H3 id='AOC+25G4SRE+almayi+dusunuyorum+fiyat+8-10+bin+civarnda+esnetebilirim+film+dizi+video+izlemeyi+seviyorum+lol+ve+hikayeli+oyunlar+oynuyorum+ve+bu+monitr+dnyorum+benim+kullanm+alanm+iin+bu+fiyat+bandnda+daha+iyisi+varm+nerilerinizi+bekliyorum+yada+benim+sylediim+alnrm']AOC 25G4SRE almayi...
  3. M

8 bin tl bandına monitör

Yeni monitör alıcam hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum renklerin canlılığı benim için önemli fast ips düşünüyorum aklımda aoc 25g4sre veya samsung odyssey g4 var bu monitörler iyi mi? kötümü yada hangisi daha iyi söyleyecek varmı yada bir öneride bulunacak 8 bin tl bandına en düşük 180 hz
  4. M

Monitör önerisi acill

Yeni monitör alıcam hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum renklerin canlılığı benim için önemli fast ips düşünüyorum aklımda aoc 25g4sre veya samsung odyssey g4 var bu monitörler iyi mi? kötümü yada hangisi daha iyi söyleyecek varmı yada bir öneride bulunacak 8 bin tl bandına en düşük 180 hz
  5. M

1080 p monitör önerisi

6. M

Kaliteli 1080 p vs kalitesiz 2k

Monitörüm bozuldu monitör alıcam ryzen 5 5600 + 4060 sistemim var lol ark ve hikayeli oyunlar oynamayi planliyorum sıksık dizi film video izliyorum güzel kaliteli bir 1080 p alip oyunlari ultrada oynamakmi yoksa 2k normal bir monitör alip oyunlari mid grafiklerde ynamakmi
  7. M

5-5600 4060 2 k monitör kaldırırmı

5-5600 ve 4060 sistemim var 1 sene içerisinde sistemi yenileyeceğim şimdiden monitör alıcam çunki monitörüm bozuldu almışken sistemide yenileyeceğimden 2 k monitör alayım diyorum çoğunlukla lol oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynayacagim oynayacagim oyunlarda sorun yaratırmı
Geri