Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

20K Bütçe İle Oled Monitör Önerisi

ps5 de oyun oynayıp çok az da iş için kullanacağım bütçemi 'şu kadar arttırırsan daha iyi olur' dediğiniz monitörlere bağlı olarak arttırabilirim Görüntüye önem veriyorum arkadaşlar. Ama derseniz oled değil de şunu alırsan daha iyi olur yine okeyim
  2. DarkLegion3

En uygun HD monitör önerisi

HZ Pek önemli değil sadece netlik istiyorum hikayeli oyun oynayacağım
  3. DarkLegion3

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

Ekran video izlerken bir şey oynatırken böyle oluyor. Oyun oynadığım zamanda aynı şekil sorun nedir acaba? monitörüm...
  4. DarkLegion3

3000 TL Monitör önerisi

viewSonic 23.8" VA240-H normalde bu modeli alma planım vardı ama hem 3-4 tane ölü pikselinin olması ve stoğunun bitmesi sebebi ile yine araştırmalara düştüm. Oyun oynayacağım fakat hikayeli olacak arada sırada da rainbow falan oynayacağım ne önerirsiniz
  5. DarkLegion3

3000 TL Monitör önerisi

İyi günler öncelikle hdmı to vga kullanıyorum ve her şey bulanık yeni bir monitöre geçmek istiyorum bütçem de belli bana ne önerirsiniz? GTA 5 R6 gibi oyunlar oynuyorum yani görüntünün netliği benim için daha önemli. İkinci el şu monitörü düşünüyorum şuan 2500 e anlastım...
  6. DarkLegion3

Oyunlarda bulanıklık sorunu

Artık canımı sıkmaya başladı fps oyunları oynarken adamları net göremiyor vuramıyorum Monitörüme dönüştürücü kulladıgım için olabilir mi? Görünüyor mu bilmiyorum
  7. DarkLegion3

Bu dönemde alınabilecek F/P Monitörler nedir?

Fiyatı rastgele yazdım ilerde monitör alacagım ve öğrenciğim bu yüzden fazla param yok merakımdan açtım konuyu 144HZ gibi takıntılarım yok fakat valorant oynuyorum ama ağırlığım hikayeli oyunlar yani akıcılığa biraz önem veriyorum Monitöre sistem gerekli mi bilmiyorum ama 1660S-r5 1600AF-8GB...
  8. DarkLegion3

Monitörüm 60 hz de net olup 75 hz de bulanık oluyor

Monitörler konusunda pek bir bilgim yok ama bir iki sorum var. Neden masaüstünde 75 hz bulanık oluyor? Masaüstü çözünürlüğünü 75 hz yapınca neden ekranda çizgiler çıkıyor?
Geri