Arama sonuçları: *

1. N

Çözüldü✓ Monitör FPS Düşüklüğü

Arkadaşlar yeni bi monitör aldım 165 hz asus tuf gaming 1 ms li taktım oyunlara bi bakıyım dedim fifa 21 de klasik maçta oyundan atıyor direk pes 21 kasıyor gamecenter var conqueror blades launcheri onu açınca ekran tarıyor kapatınca düzeliyor bilgisayara bişeyler oldu monitörü taktıktan sonra...
  2. N

Yeni Monitörde Oyunlar Kapanıyor

Merhabalar bu gün asus tuf gaming vg259qr monitörüm geldi çift monitör kullanıyordum display kablosunu taktım yan tarafada eski samsung monitörümü taktım koydum asusu masaüstüne sağ tık yapıp ana ekran yaptım ama bilgisayar açılırken yan ekranda açılıyor windows açıldıgında asusa geçiyor...
  3. N

Asus Tuf VG249Q1R Ekstra Kablo

Merhabalar başlıktada belirttigim gibi bu monitörü aldım fakat araştırmalarıma göre galiba ekstra kablo almamız gerekiyormuş 165 hz i kullanabilmek için gerekiyorsa ne kablosu oldugunu bilen biri paylaşabilirmi nasıl 165 hz olarak kullanabilirim
  4. N

1800TL bütçe ile Monitör

Merhabalar dedigim gibi bütçem mevcut önerilerinizi bekliyorum Asus tuf gaming Vg24vqe monitörünü düşünüyorum daha iyi bi fikri olan varmı veya bu monitör iyi mi? teşekkürler
Geri