Arama sonuçları: *

1. S

Monitör de 144hz alma hakkında

Arkadaşlar ekran kartımda 3 tane giriş var hdmi vga dvi-I 144hz alma şansım yokmu şimdi benim
  2. S

Monitör bağlantı kablosu hakkında

Arkadaşlar selam Dün yine bu vakitler burda bi konu açmıştım 144hz monitörde 144hz alamıyorum diye zaten hdmi ile maks 120 hz alınıyormuş bende maks 120 hz alabildim şimdi ise sorum şu dvi kablosu ile 144hz alınabiliyormu bi arkadaşım alınıyor demişti bide size danışayım dedim herkese yorumu...
  3. S

Monitör de 144hz alamıyorum?

Merhabalar bugün incehesapdan almış oldugum gamepower 144hz monitör geldi fakat yenileme hızında hala 60hz yazıyor nedeni nedir ? (bağlantım hdmi)
  4. S

Monitör kargo süresi

Az önce incehesap sitesinden gaming gecesinde bu monitörü aldım sizce tahmini ne kadar sürede gelir? Gamepower GPR27C1MS144 27'' 1ms 144Hz FreeSync VA Panel Curved Monitör
  5. S

Monitör de Ölü pixel

Arkadaşlar selamlar bilmediğim için soruyorum da n11 de bazı 144hz monitörler normalden biraz daha ucuza satılıyor 2 yıl garantili fakat 1-3 ölü pixel bulunmaktadır yazıyor sizce alınır mı çok bi etkisi olur mu
  6. S

Monitör nereden alınmalı

Arkadaşlar selamlar yarın İncehesap gaming gecesinden 144hz monitör almayı düşünüyorum bütçem ortalama 1500 eğer oradan bişey denk getiremessem sizce hangi siteden almalıyım öneriniz varmıdır
Top Bottom