Arama sonuçları: *

1. K

Monitörün arkasına ambilight önerisi

27 inç monitörüm var ve laptop kullanıyorum 2 ekranım var yani. Ambilight almak istiyorum laptopum uyumlu mu olması gerekiyor mu hiç bilmiyorum hem ürün önerisi hemde nasıl yapılacağıyla alakalı tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. K

rtx 4060 laptop için 1080p monitör önerisi

27inç 1080p bir monitör almak istiyorum acer nitro 16 laptop aldım rtx 4060 ryzen 7840h 32 ram var 2k fazla gelir fazla fps kaybı yaşarsın dediler diğer konularda kendimde gaming testlerine baktım yaklaşık 25 30 fps kadar bir kayıp oluyor 2k olsun diye de 30 40 fpsde oynamak istemiyorum o...
  3. K

Curved monitör mü düz monitör mü

2k 27inç bir monitör almak istiyorum hikaye oyunları ağırlıklı oynuyorum curved görüntü olarak ta hoşuma gidiyor ama va panel deniyor ips panelle ne farkı var ips daha iyi diyolar neden. Bütçem belirli değil taksitle alacağımdan 12k 13k kadar çıkabilirim ama hakkını verecek bişeyse biraz daha...
  4. K

RTX 4060 için monitör

bende acer nitro 16 var rtx4060 140w şuanki monitörüm 1080p 75hz ve değiştirmek istiyorum 2k 144hz veya üstünde bişey almayı düşünüyorum ekran kartım 2k da bana sorun çıkarır mı ben donanımım buna yeter mi bilmiyorum yetmez derseniz 1080p mümkünse curved olsun ve 27 inç olacak. bu şartlarda...
  5. K

uygun fiyatlı monitör

ıps panel olucak. 4kya gerek yok. fullHD yada mümkünse 2K yeter. 1ms olması tercihim. mümkünse curved olsun kullandığım mesafe buna çok uygun. şuan elimde 24 inç yeni monitör 27 inç olucak. önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
  6. K

55 ekran televizyon önerisi

55 ekran bi televizyon almak istiyorum mibox olduğu için kendi androidini kullanmicam 10k civarında bi bütçem var yukarı aşağı oynayabilir biraz derdim 4k güzel bi ekran ışıklar falan iyi olsun ve servis konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum android kısmında başarılı olmasına gerek yok bilen...
  7. K

Televizyon marka önerisi

Bende mibox4k var televizyon eski ufak ve renkleri iyice kötüleşiyor yeni 50 ekran civarında Bi televizyon bakıyorum. Onvo toshiba gibi markalar bazen uygun fiyatla biyerlerde çıkıyor. benim için televizyon akıllı olmasa da olur mibox takacağım için yani yazılım yada akıllı sistem konusunda...
  8. K

uygun monitör lazım

uyguna 1ms 75hz bi monitör bakıyorum ms 2 de olur baktım biraz ama hepsi bibirine benziyo önerisi olan varmı
Top Bottom