Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Monitör Yanıt Süresi Ayarı

Merhaba, monitörümde böyle bir ayar var. En hızlı ve En hızlı (MBR) arasındaki fark nedir? Yardımcı olur musunuz?
  2. DenizAktaş

Paranın Satın Alabileceği En İyi Oyuncu Monitörü

Evet sizce piyasadaki en iyi, en kaliteli monitör hangisidir :D Fikirlerinizi nedenleriyle birlikte merak ediyorum
  3. DenizAktaş

Sizce Bu Monitör Parasına Değer mi? ViewSonic Elite XG270QC

https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/XG270QC.php Tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gitti sizce bu paraya değer mi? Paranız olsa alır mıydınız veya başka seçeneklere mi yönelirdiniz? Fiyat: 6000 TL
  4. DenizAktaş

Max 4000TL Monitör

Merhaba ben iyi bir monitör almak istiyorum. Bir kaç monitör seçtim ama kararsız kaldım sizlerin de fikirlerini, önerilerini merak ediyorum. Daha önce aynı konudan açıldıysa özür dilerim VA veya IPS 2K Çözünürlük 27 inç En az 144hz 1ms Curved Özelliklerinde arıyorum Bir kaç monitör seçtim...
  5. DenizAktaş

Yardım 2K Monitör Tavsiyesi

Merhaba, ben 2k çözünürlüğünde en az 144hz ve 27 inç bir oyuncu monitörü arıyorum tercihen Curved olsun önerileriniz nedir? Linkteki ürün hoşuma gitti sizce iyi midir başka önerileriniz var mı? Bütçem 3300 civarı...
  6. DenizAktaş

Yardım 20 Gün Sonra İade

Satın aldığım monitörde ayarlardan FreeSync açınca ekranın tamamında yanıp sönmeler oluyor çok rahatsız edici. Bunu biraz geç fark ettim sonra firma da geç cevap verdi ve 20 gün oldu alalı. Şimdi iade edip başka bir yerden başka bir monitör almak istiyorum sizce iade edilir mi? Daha önce benzeri...
Top Bottom