Arama sonuçları: *

1. Perimeth

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor.

Merhabalar, bilgisayarımın 2 monitörünü de aktif olarak kullanıyordum. Yaklaşık 3 saat kadar önce ana ekrandan film izlemek için yan ekranı düğmesinden kapattım. Tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı. 3 display 1 hdmi portu var ekran kartının. 2 display kullanıyordum. Diğer boş olana taktım yine...
  2. Perimeth

Monitör standı önerisi

Selamlar, iyi forumlar. Elimde linkini vereceğim monitörden 2 adet bulunmakta ve 3. düşünüyorum. Ancak şık görüntü ve kolaylık açısından monitör standı almayı düşünüyorum. Aklımda bir soru var. Monitör standlarının arkası genelde monitörün tam arkasına gelecek şekilde ve kare oluyor ancak bu...
  3. Perimeth

Yardım monitörümü nasıl kısaltabilirim

arkadaşlar selamlar. 3 gün önce yani 10 mayıs cuma günü incehesap gaming gecesinden yaklaşık olarak 3200 liraya James Donkey bir monitör aldım. ancak masamın monitör kısmının üstünde bir raf var. şuan aktif kullandığım monitör asus vp249qgr aktif fiyatı 4000 lira civarında. eğer ki yeni aldığım...
  4. Perimeth

Yardım Monitörüm gidip geliyor

Selamlar. Son 1 haftadır oyunlarda ve masaüstünde, yani kısaca özel olarak bir zamanı yok her zaman, ekranım gidiyor. Simsiyah ekran oluyor 1-2 saniyeliğine. Bunu nasıl çözebilirim. Ctri+Win+Shift+B kombinasyonuyla ekran kartını sıfırlamayı da çok kez yaptım. Ancak ne yaptıysam çözemedim bu sorunu.
  5. Perimeth

Yardım RAMPAGE RM-165 IPS panel mi VA panel mi

Rampage RM-165 27 inç 165hz 1ms olan monitör İncehesap üzerinde VA panel diyor ama donanım arşivi incelemesinde IPS demiş hangisi doğru yardımcı olursanız sevinirim
Geri