Arama sonuçları: *

1. OnTheRoonKilled

10K bandına UW monitör önerisi.

10000₺ ve civarında bir bütçeye 29-34" olacak şekilde bir ultrawide monitör almak istiyorum. Renkleri güzel canlı olsun en azından 120hz olsun güzel olur 1ms cart curt çok gerek yok. Bütçe 11-12 civarına çıkabilir ama çokta abartmaya gerek yok. 10 civarından olursa güzel olur.
  2. OnTheRoonKilled

Kaliteli Display Port Kablosu Önerisi

Dün akşamki oyuncu indirimlerden Dell S2721HGF aldım g-sync özelliği de bulunuyor gördüğüm üzere ancak yanlışım yoksa bu özellik sadece Display Port üzerinden kullanılabiliyor ben de bu yüzden kaliteli güzel bir Display Port Kablosu satın almak istiyorum kasam ile yan yana olacak monitör çok...
  3. OnTheRoonKilled

3800₺ 2K Monitör Önerisi

Başlıkta belirtildiği gibi 3800₺ bir bütçe var eğer değecekse 4000'e kadar çıkar en fazla. İstenilen özellik İPS erkan, Pivot, 27" veya 32", en az 144hz, 2k çözünürlük, 1ms. Daha çok Yazılım ve müzik için kullanılacak ancak video edit tarzı şeyler de yapılacak. Sağlam olsun öyle ölü piksel...
  4. OnTheRoonKilled

144hz Curved Monitör Önerisi

Elimde belirli bir miktar para var ancak bir monitöre yetecek kadar yok. Bu yüzden alabileceğim ürünün fiyatını öğrenip ona göre para biriktirmek istiyorum. Tahmini bir bütçe isterseniz eğer 1700₺'yi geçmezse güzel olur. Curved olması önemli benim için artık düz ekrana bakmak istemiyorum...
Geri