Arama sonuçları: *

1. Styx

Yardım Lenovo Legion 25-10 Mu, Gigabyte GS25F2A Mı? Yüksek Hz monitör önerisi.

Arkadaşlar bugün 144Hz monitörümü sattım, daha yüksek Hz bir monitör alacağım. Şu an eski TN panel 60Hz monitörümü kullanıyorum, bu akşam sipariş versem iyi olur. Gigabyte 240Hz, Pivot yok, markanın söylediğine göre %120 sRGB, 300cd/m parlaklık ve 1000:1 kontrast oranı var. (Panel testini...
  2. Styx

+240Hz F/P Monitör Önerisi

Şu an Monster Aryond 24" 144Hz kullanıyorum. Yıllardır CS oynarım ama yine aktif oynadığım bir dönemdeyim, elimdeki Monster'ı ve eski Asus monitörümü satıp yeni bir tane almak istiyorum. Aklımda Lenovo'nun 320Hz modeli var, indirime girmesini bekliyorum ama fiyatı 7k şu an. Sistem sürekli +300...
  3. Styx

FAZEON X25F240PW 24.5" 240Hz 0.5ms ALINIR MI?

Monster Aryond 144Hz 24" monitörüm var. Ekran kartım 2K desteklemeyeceği için belki Hz yükseltebilirim diye düşündüm rekabetçi oyunlar için. Bu monitörü gördüm ama incelemesi yok, bilen duyan var mı ? FAZEON X24F240P modeli ile aynı paneli kullanıyor olabilir mi...
  4. Styx

Öneri 144hz VA panel için öneri

Yıllardır 60hz kullanıyorum asus Asus VP228HE modeli. Konuyu açarken baktım TN panelmiş ben bunu VA zannediyodum yıllar önce aldığım için çok araştırmamıştım sonra da merak edip bakmadım. Şimdi 144hz için aklımda 1-2 model var...
Geri