Arama sonuçları: *

1. Lyndray

2k 27 inç monitör önerisi

İkinci monitör için 2k 27 inç ips monitör almak istiyorum. İleride rahat satmak için 144 hz üzeri vs 1 ms olması iyi olur. Bu monitörü almak istiyorum başka öneriniz var mı? Viewsonic VX2780-2K 27 1ms 170Hz 2k Qhd Freesync IPS Gaming Monitör...
  2. Lyndray

Monitör lambası almak mantıklı mı?

Remote olarak evden bilgisayarda çalıştığım için günde ortalama 12-13 saatim bilgisayar başında geçiyor. İlk başlarda monitör lambasına anlam verememiştim ama biraz araştırdığımda göz yorgunluğunu da giderdiği yazılmış. Kullanan varsa bir etkisi oluyor mu bu ürünü tavsiye eder misiniz...
  3. Lyndray

2K TN vs 1080P IPS monitör

Merhaba, sistemimde ana monitör olarak Gigabyte m27q var. Yanına ikinci monitör almak istiyorum. Hali hazırda yazılımcı olarak çalışıyorum ve ana monitörümle de aynı boyutta olması için 27 inch monitör bakıyodum. Şuan da 2 monitör arasında kaldım. 2800 liraya Casper E27QHD-G 2k 144 hz 1ms tn...
  4. Lyndray

Öneri 2k 144hz 1ms monitör önerisi

27 inçten büyük düşünmüyorum. Panel olarak ips tercihim. Bütçem olarak 2500 lira ancak iyi indirim denk gelirse 200 lira daha çıkabilirim
  5. Lyndray

Bu 2k monitör nasıl?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-casper-excalibur-e27qhd-g-27-1ms-qhd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,729844921.html İndirime girmiş gönül isterdi ki ips olsun ama arada çok fiyat farkı var. Sizce alınır mı?
Top Bottom