Arama sonuçları: *

1. Ensar

Monitör Ekranındaki Lekeleri Temizleme

Monitörümün ekranında fotoğrafta da gözüktüğü gibi lekeler var. Nasıl temizleyebilirim?
  2. Ensar

Ghosting Olan Monitör Iade Edilmeli Mi?

Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım. Ghosting var. Bir de 27 inç bana çok büyük geldi, bir süre kullanınca alışılır ama ghosting var ne yapsam iademi etsem bilemedim.. Edit Video: Edit: Yeni bir şey fark ettim, bazen oyunlarda (Minecraft, Valorant, RDR 2'nin...
  3. Ensar

MSI Optix G27CQ4P alınır mı?

Nasıl sizce alınır mı? Ben normalde 1080p, 144Hz, ips panel, 24 inç monitör düşünüyordum ama bu monitörde güzel indirim var.. Bir de ekran kartım GTX 1660S oyunları 1080p oynayacağım, görüntüde çok fazla bir kayıp olur mu?
  4. Ensar

AOC 24G2U vs Asus TUF VG249Q

Bu iki monitörden hangisi daha iyidir. 24G2U düşünüyordum ama çok fazla ölü piksel şikayeti var..
  5. Ensar

3000 TL Monitör Önerisi

144 Hz ve üstü yenileme hızına sahip, mümkünse IPS panel, kronik sorunu olmayan bir monitör arıyorum. Bütçem 3000 TL. Genelde oyun oynarım ama bazen video, film izlediğimde oluyor.
  6. Ensar

1500 TL Monitör Önerisi

1500 TL'ye monitör önerir misiniz? Asus VP249QGR almayı düşünüyorum. Bundan daha iyi bu fiyata önereceğiniz başka bir monitör var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html
Top Bottom