Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Chat okumak için pivot monitör önerisi

en uygun fiyat ne ise arkadaşlar pivot bir ekran önerir misiniz ?
  2. Xpertronic

Monitörde freesync&elmb hakkında

valorant oynuyorum ağırlık olarak bu oyun için bu ayarı açmam fark eder mi veya kapalı olmasımı daha yararlı bilgisi olan var mı veya elmb özelliğini mi açmalıyım ?
  3. Xpertronic

Uygun Fiyata yan monitör

monitör olarak değil de uygun fiyata sadece twicth chati ekleyebileceğim tablet olur veya herhangi monitör tarzı bir ürün olur bu tarz ürün var mı acaba bilgisi olan? araştırdım net bir şey bulamadım
  4. Xpertronic

Asus TUF VG24VQ Karanlık yerleri aydınlatmasını açamıyorum

Arkadaşlar ismini tam hatırlamıyorum ama karanlık yerleri aydınlatıyordu önceden açabiliyordum ama şu an üzerine gelemiyorum açma seçeneği yok bir ayardan kapattım mı eminde değilim nasıl açabilirim ?
  5. Xpertronic

Çift Monitör Yapma Hakkında

Arkadaşlar benim 10 13 sene önceki monitör var baya eski yani şimdi yeni sisteme bunu nasıl 2. monitör olarak ayarlayabilirim acaba ?
  6. Xpertronic

Tuf gaming VG24VQ 1 MS 144 HZ

Arkadaşlar 144 hz ayarı var onu yaptım 1 ms ayarı oluyor mu o otomatik mi ?
  7. Xpertronic

144hz monitor oyun içi fps seçimi

Arkadaşlar merhaba 144 hz 1 ms monitörüm var oyunlarda fps 144 r sabitlemek mi daha iyi olur sınırsız fps mi hangisinde daha akıcı olur bilgi verir mısınız?
  8. Xpertronic

Bu iki monitor arasinda ki fark nedir ?

Arkadaşlar da2 sistemle birlikte aoc 24g2u sipariş ettim az önce aradılar firmadan onu temin edemedik diye geri ASUS TUF GAMING VG24VQ ile değiştirdik aralarında ki kalite çok fark ediyor mu AOc ips panel asus va panel kalite olarak bakacak olursak hangisi daha iyi online oyunlar single oyunlar...
  9. Xpertronic

Cahilliğimi yok etmek istiyorum

Arkadaşlar 14 yıllık eski bir bilgisayar kullanıyorum yeni da2 sistemi sipariş ettim bazı konularda cahilim mesela sistem geldiğin de birde aoc 24g2u 1ms 144 hz monitörle gelecek şimdi ben dp kablosu ile mi bağlayacağım hdm kablosu ile mi bağlayacağım yardımcı olur musunuz rica etsem çok eski...
  10. Xpertronic

AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms Hakkinda bilgi

Selam bu monitörü kullananlar bilgi verebilir mi şimdi da2 sistemle birlikte bunu sipariş ettim da2 sistemi monitorle tak çalıştır yaparak kullanabilir miyim monitör için ekstra bir program falan kurmama gerek var mı cd falan da çıkıyor içinden kutu açılımlarına baktım kullanan kişiler bilgi...
  11. Xpertronic

Hangi monitor daha iyi ?

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım hangisi sizce iyi oyun için alacağım. https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vq-144hz-1ms-2xhdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/ https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ Hangisini almalıyım?
  12. Xpertronic

Oyun İçin Hangi Panel Monitör Almalıyım ?

Merhaba sadece oyun için 1 ms 144 hz monitör alacağım hangi panel oyun için iyidir. Öneri monitör link atarsanız sevinirim. Bütçe 1500-1800
Top Bottom